Από σήμερα, η ζέστη γίνεται αισθητή.
Οι πολλές ημέρες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καύσωνα και θα κρατήσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα με τον υδράργυρο να παραμένει «κολλημένος» άνω των 40 βαθμών Κελσίου σε αρκετές περιοχές, κυρίως από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπου αναμένεται η κορύφωσή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΜΥ, οι μέγιστες θερμοκρασίες θα υπερβούν σε πολλές περιοχές τους 40 βαθμούς Κελσίου και μέχρι και την Τρίτη (3-8-2021) η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, και οι μέγιστες τιμές της, στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, θα φθάσουν περί τους 43 βαθμούς Κελσίου.
Yψηλές θα παραμείνουν οι θερμοκρασίες και κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τις ελάχιστες τιμές πάνω από τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία θα πέσει μετά την Τετάρτη.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Αναβαθμίζεται όλο το παραλιακό από Συκιές έως Κόκκινο Σπίτι – Το σχέδιο Βάκα
Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών
Προσοχή σε όλους στη Χαλκίδα! Σας έχει τύχει να σας πάρουν με αυτό το κόλπο;
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

