Βυθίστηκε σκάφος έξω από την Ερέτρια

Σκάφος βυθίστηκε έξω από την Ερέτρια. Τους ναυαγού περισυνέλεξαν άντρες του λιμεναρχείου και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Η Λιμενική Αρχή Ερέτριας ενημερώθηκε, βραδινές ώρες της 10/07/2021 για σκάφος σε άμεσο κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ερέτριας. Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε Α/Κ σκάφος με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Το κινδυνεύον σκάφος εντοπίστηκε από έτερο ιδιωτικό σκάφος, το οποίο περισυνέλεξε
τους πέντε επιβαίνοντες του προαναφερθέντος σκάφους και τους μετέφερε με ασφάλεια στην ξηρά με την συνδρομή στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας στην εν λόγω περιοχή.

Σύμφωνα με δήλωση των επιβαινόντων κατά τη διάρκεια του πλου, το σκάφους
παρουσίασε μηχανική βλάβη και άμεσα ξεκίνησε εισροή υδάτων με αποτέλεσμα την ταχεία βύθισή του και την πτώση τους στο νερό.

Advertisement

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων ή θαλάσσια ρύπανση

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Παραλία Χαλκίδας: Δεκάδες ψάρια έβγαιναν από τη θάλασσα

Εύβοια: Έβγαλαν ένα τέρας από τον βυθό

Το δέντρο των θαυμάτων στην Εύβοια


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.