Πότε αρχίζουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2021;

Αύριο, Δευτέρα, 5 Ιουλίου, θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται εντός της ημέρας.

Οι εκπτώσεις σταματούν το τέλος Αυγούστου και σύμφωνα με τη νομοθεσία τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των εμπορικών συλλόγων προς τα μέλη τους, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού της έκπτωσης.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Αναβάτης με ηλεκτρικό πατίνι χωρίς φώτα στην στροφή Τσεκούρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Τραγωδία σε παραλία της Χαλκίδας, άντρας βρέθηκε νεκρός

Εύβοια: Ώρες αγωνίας για πατέρα με το ανήλικο παιδί του

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ