
Το δικό τους μήνυμα για την προστασία της ευβοϊκής φύσης έστειλαν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Σάββατο 5 Ιουνίου σύλλογοι και πολίτες στη Χαλκίδα.
Η δράση ξεκίνησε το πρωί με ποδηλατοπορεία (αγάλματα παραλίας Χαλκίδας- Ροδιές Κανήθου-Πλατεία Ταχυδρομείου) και συνεχίστηκε με πικετοφορία και ενημέρωση των συμπολιτών στην αρχή του πεζοδρόμου της Αβάντων.
Συμμετείχαν: σύλλογος «ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ, για την προστασία της φύσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς», Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας, ομάδα πολιτών για την διάσωση του υγροβιότοπου του Κολοβρέχτη, El Camino-Ανοιχτή Δράση Αλληλεγγύης, Εταιρεία Περιβάλλοντος Κύμης.
Έτρωγαν φράουλες κάθε μέρα στην Εύβοια – Δες τι συνέβη στο σώμα τους!
Λουκέτα στην Εύβοια: Το μυστικό που κανείς δεν σου είπε ποτέ!
Αυτή η παραλία στην Εύβοια είναι καλύτερη από κάθε νησί
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.