Οι οίκοι ανοχής ξανά άνοιξαν τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, ενώ θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ίσχυε την περασμένη χρονιά, το 2020.
Προβλέπεται η αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία), ανοιχτά παράθυρα και πόρτες (εκτός φυσικά του δωματίου συνεύρεσης), ένας πελάτη αυστηρά, ο οποίος μάλιστα θα είναι με το ρολόι στο χέρι καθώς η παροχή των υπηρεσιών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 15 λεπτά, ενώ κατά τη σεξουαλική επαφή θα πρέπει να εφαρμόζονται στάσεις που εξασφαλίζουν… απόσταση και όχι επαφή πρόσωπο με πρόσωπο.
Οι οίκοι ανοχής θα κρατούν, επίσης, πελατολόγιο όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας, ενώ συνίσταται επίσης η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες.
Εύβοια: Το λάθος που κάνουν οι οδηγοί και πληρώνουν πρόστιμο
Εύβοια: Ξέχασες αυτό το χαρτί στο αυτοκίνητο; Θα φας πρόστιμο 400 ευρώ!
Λουκέτα στην Το ελληνικό «Μπαλί» είναι στην Εύβοια – Και κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό!
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.