Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό

-Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στην Εύβοια. Δύο ακόμη συνάνθρωποι μας έχασαν τη μάχη και άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύονταν. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο από τη Χαλκίδα που νοσηλευόταν για έναν μήνα στην κλινική covid και για έναν 55χρονο που αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

-Ξεκινούν άμεσα τα έργα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Μπούρτζι. Πιο συγκεκριμένα θα φτιαχτεί το οδικό δίκτυο μιας και η κακοκαιρία του Αυγούστου κατέστρεψε την περιοχή. Επίσης θα γίνουν έργα για την διάβαση των πεζών.

-Στην Εύβοια σημειώθηκε και νέα μείωση των κρουσμάτων, από τα 14 προχθές στα 12 χθες, ωστόσο ο νομός συνεχίζει να κρατάει την πρωτιά σε αριθμό κρουσμάτων στη Στερεά Ελλάδα.

-Για απόπειρα κλοπής από σπίτι, συνελήφθη στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς. Ο συλληφθείς παραβίασε παράθυρο του σπιτιού, μπήκε μέσα και αποπειράθηκε να κλέψει μία τηλεόραση, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς

-Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα διενεργήσουν δωρεάν rapid tests σήμερα, μέχρι την 13:30, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Στην Εύβοια θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Διαστημόπλοιο ήταν πάνω από την Εύβοια

Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε στο παράθυρο – Η εικόνα που δεν θα ξεχάσει

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.