Οι ειδήσεις σε ένα λεπτό στην Εύβοια

-Τζάμπα ρεύμα έπαιρνε εγκληματική ομάδα από την ΔΕΗ. Σαν να μην έφτανε μόνο η κλοπή, είχαν καταστρέψει και τους μετασχηματιστές. Εξιχνιάστηκαν δεκάδες κλοπές και φθορές στο Μαντούδι, στα Λουκίσια, στην Νέα Αρτάκη και στα Ψαχνά.

-Ένας 46χρονος πήρε τηλέφωνο στο «100» και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λαμίας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν για την φάρσα που έκανε.

-Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει η αστυνομία να κάνει έρευνες για ναρκωτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε ένα βράδυ κατάφεραν να πιάσουν τρία άτομα με μικροποσότητες κάνναβης.

-Συνεχίζονται τα rapid test σε όλο τον Δήμο της Χαλκίδας σε καθημερινή βάση. Πιο συγκεκριμένα σήμερα θα γίνονται πίσω από τα δικαστήρια της πόλης.

-Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, με τοπικές βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια τμήματα περιμένουμε σήμερα και αύριο στην Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.