Σήμερα και αύριο Δευτέρα του Πάσχα 2 και 3 Μαΐου πανηγυρίζει η Ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Αρμά Φύλλων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ΄ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον οποίο θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο ιεροκήρυκας της Μητροπόλεώς μας Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης.
Την Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, στις 7:15 το πρωί, θα τελεστεί ο Όρθρος και εν συνεχεία η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.
Εκατοντάδες ψάρια έβγαιναν από τη θάλασσα στην παραλία Χαλκίδας
Εύβοια: Δελφίνι βγήκε στην στεριά και κανένας δεν στεναχωρήθηκε
Τα κρυμμένα μυστικά με τις λίρες στην Εύβοια
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.