Χάθηκε 62χρονος άντρας και έχει σημάνει συναγερμός
Συναγερμός έχει σημάνει στην Εύβοια τις τελευταίες ώρες, καθώς ένας άνδρας αγνοείται από χθες, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στην οικογένεια του.
Το γεγονός ότι δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής για τόση ώρα έχει κινητοποιήσει άμεσα την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, που χτενίζουν την περιοχή του Αλιβερίου για τον εντοπισμό του.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δικοί του άνθρωποι διαπίστωσαν πως ο άνδρας αργούσε να επιστρέψει και οι προσπάθειές τους να επικοινωνήσουν μαζί του, έπεσαν στο κενό.
Χάθηκαν τα ίχνη του, το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι επιβιβάστηκε σε ταξί με προορισμό την περιοχή της Πούντας, λίγα χιλιόμετρα μακρυά από το Αλιβέρι.
Η Πούντα είναι μια παραθαλάσσια περιοχή και σε αυτό το σημείο βρίσκονται οι εθελοντές και ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή.
Κάθε πληροφορία από τους κατοίκους της περιοχής θεωρείται πολύτιμη αυτή τη στιγμή, καθώς οι αρχές εξετάζουν κάθε πιθανό σημείο όπου μπορεί να βρίσκεται ο αγνοούμενος.
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.


