Τα δικαστήρια στη Χαλκίδα σήμερα πενθούν

Δικαστήριο
Δικαστικό σφυρί σε έδρα δικαστηρίου, σύμβολο των θερινών διακοπών και της παύσης συνεδριάσεων. (πηγή: pexels.com)

Οι δυσάρεστες ειδήσεις δεν σταματούν στη Χαλκίδα

Ο Τάσος Σταυρουλάκης ήταν μια πολυδιάστατη προσωπικότητα, με έντονη παρουσία στον χώρο της δημοσιογραφίας, του ραδιοφώνου και όχι μόνο.

Ο Τάσος ήταν και δικαστικός υπάλληλος και προϊστάμενος του Ειρηνοδικείου Χαλκίδας.

Η απώλεια του αφήνει ένα σημαντικό κενό στον δημοσιογραφικό και πολιτιστικό χώρο της Χαλκίδας, αλλά και σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Έτσι σήμερα θα υπάρξει διακοπή εργασιών των δικαστικών υπαλλήλων από τις 14:00 έως το πέρας του ωραρίου.

Αυτό αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Εύβοιας, μετά την αιφνίδια απώλεια του συναδέλφου τους.

Η απόφαση ελήφθη προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους συναδέλφους του εκλιπόντος να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας.

Παράλληλα, με σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος απευθύνει έκκληση προς τους δικαστές που θα προεδρεύσουν στις σημρινές έδρες, να σεβαστούν το πένθος και να φροντίσουν για την αποδέσμευση των γραμματέων από τα καθήκοντά τους από τις 14:00 και μετά, ώστε να μπορέσουν να παραστούν στην τελετή.