Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Αυτή την κομπίνα κάνουν στη Χαλκίδα!

Τις τελευταίες ώρες έχουν παρατηρηθεί περιστατικά απόπειρας απάτης, κατά τα οποία κάποιοι κακόβουλοι, προσποιούμενοι Αντιδημάρχους του Δήμου Χαλκιδέων και χρησιμοποιώντας ψευδώς τα προσωπικά τους στοιχεία, προσπαθούν να εξαπατήσουν επιχειρηματίες, με κύριο σκοπό να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Ο Δήμος Χαλκιδέων εφιστά την προσοχή των πολιτών και των επιχειρηματιών, ώστε να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που έχουν ως στόχο της εξαπάτησή τους.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούν να επικοινωνούν αποκλειστικά με την Οικονομική Υπηρεσία, απ’ όπου διεκπεραιώνονται αποκλειστικά όλες οι οικονομικές συναλλαγές του Δήμου.

Advertisement
Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Δεν θα πιστέψετε τι εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από τη Χαλκίδα

Άφωνοι με αυτό που είδαν να βγαίνει από τη θάλασσα στην παραλία Χαλκίδας

Το χωριό στην Εύβοια με το θαυματουργό νερό


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.