Εύβοια: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή 59χρονος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Έφυγε από τη ζωή στα 59 του χρόνια ο Χαρίλαος – Ιωάννης Καλογεράκης

Εύβοια νέα και ειδήσεις

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στην Εύβοια η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Χαρίλαου – Ιωάννη Καλογεράκη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών. Η απώλειά του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους οικείους του, καθώς και όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να τον αγαπήσουν.

Ο πρόωρος θάνατός του συγκλόνισε ιδιαίτερα το ευρύτερο συγγενικό του περιβάλλον και τους φίλους του.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουλίου, στις 17:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, που βρίσκεται στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας, στην περιοχή Πέι Δοκού.

Η σορός του θα βρίσκεται εντός του ναού από τις 17:00, προκειμένου συγγενείς και φίλοι να αποτίσουν τον τελευταίο φόρο τιμής.

Εκφράζονται τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Εύβοια: Το τέρας που κολυμπούσε δίπλα σε σκάφος

Σκύλος και γάτα στην Εύβοια κάνουν κάτι που δεν θα πιστέψεις και δεν συνηθίζεται

Ο χειρότερος βανδαλισμός που έχει γίνει στην Εύβοια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.