Στην Εύβοια εντοπίστηκαν 4 νέα κρούσματα, ενώ στο κέντρο της Αθήνας 144, στον βόρειο Τομέα 69, στον δυτικό τομέα 79, και στον Πειραιά 60. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 90 κρούσματα.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 569 (61.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 84.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.348 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 229 (ημερήσια μεταβολή -14.23%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 287 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Εύβοια: Βρήκε στο μποστάνι μια ντομάτα γίγαντα!
Ψάρια πηδούσαν από την θάλασσα στην παραλία Χαλκίδας!
Μόλις 30 λεπτά από τη Χαλκίδα: Το χωριό με το θαυματουργό εκκλησάκι
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

