Το 3ο γυμνάσιο Χαλκίδας διακρίθηκε για τις δράσεις του

Διακρίθηκε το 3ο γυμνάσιο Χαλκίδας για τις δράσεις του στο πρόγραμμα υλοποίησης του έργου “σχολεία για όλους-συμπερίληψη παιδιών προσφύγων στα ελληνικά σχολεία

Το 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, κατά τα διάρκεια της φετινής χρονιάς, στο πλαίσιο υλοποίησης του καινοτόμου Έργου «Σχολεία για όλους-Συμπερίληψη παιδιών-προσφύγων στα ελληνικά σχολεία», επιμορφώθηκε κι εφάρμοσε σχέδιο δράσης.

Το Έργο αφορούσε στη δημοκρατική εκπαίδευση, τη συμπερίληψη των παιδιών-προσφύγων και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Φορέας υλοποίησης του Προγράμματος «Τοπική ανάπτυξη και μείωση της φτώχειας» είναι το Ευρωπαϊκό κέντρο Werqeland (EWC). Η Δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με την υποστήριξη του ΙΕΠ και σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ.

Σε Συνέδριο στις 21 Ιουνίου 2022 στο Μαράσλειο Διδασκαλείο όπου προβλήθηκε σε όλα τα σχολεία του Δικτύου και στους εκπροσώπους του EWC το εγχειρίδιο «Μέθοδοι και υποστηρικτικές τεχνικές για την ένταξη των προσφύγων στις σχολικές κοινότητες», το 3ο Γυμνάσιο Χαλκίδας διακρίθηκε και παρουσίασε τις δράσεις που υλοποίησε, ως καλές πρακτικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πότε ανοίγει το fuel pass 2: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Επίδομα αδείας ΟΑΕΔ 2022: Πότε μπαίνει;

ΕΒΕ 2022: Πότε βγαίνει;

Επίδομα ενοικίου Ιουνίου 2022: Πότε μπαίνει;

Δείτε τι μεγάλο πλάσμα είχε έρθει στη παραλία της Χαλκίδας [Φωτογραφία]

Δείτε τι πλάσμα εμφανίστηκε στην Ιστιαία

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις