Συνεργείο αυτοκινήτων Γεώργιος Ταμουρίδης – Χαλκίδα

Η αγάπη και το πάθος του για τα αυτοκίνητα μας ώθησε τον Γεώργιο Ταμουρίδη στο να δημιουργήσουμε ένα υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων στη Χαλκίδα το οποίο προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Έτσι, μπορείτε να απευθυνθείτε στο συνεργείο του Γεώργιου Ταμουρίδη που βρίσκεται Αρεθούσης 91 στη Χαλκίδα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22210 29660.

Στο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων στη Χαλκίδα, Γεώργιος Ταμουρίδης θα γίνει αξιόπιστο και ποιοτικό service του αυτοκινήτου σας.

Μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας το service σε όλους τους τύπους και όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, φροντίζοντας πάντα να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το συνεργείο αυτοκινήτων στη Χαλκίδα του Γεώργιου Ταμουρίδη, γνωρίζει άριστα τα αυτοκίνητα και τις τεχνολογίες των μαρκών για τις οποίες είναι ειδικευμένος και παράλληλα ενημερώνεται διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, κάνει το συνεργείο αυτοκινήτων στη Χαλκίδα του Γεώργιου Ταμουριδη, να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα».