Εύβοια: Αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί στο τιμόνι

Εύβοια

Είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί ενώ είσαι στο αυτοκίνητο σου στην Εύβοια. Ο χειρότερος εφιάλτης μέσα στο αυτοκίνητο που πραγματικά είναι αρκετά επικίνδυνο και μπορεί να χάσεις και την ζωή σου.

Και όμως αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί όταν οδηγάς στην Εύβοια. Δυστυχώς δεν είναι κάτι σπάνιο και συμβαίνει αρκετές φορές.

Χρειάζεται εκείνη την στιγμή να μην πανικοβληθείς και έγκαιρα να βγεις από το αυτοκίνητο. Πρώτο μέλημα σου είναι η σωματική σου ακεραιότητα.

Αυτή η χειρότερη κατάσταση έτυχε σε έναν συμπολίτη μας που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο δάσος. Πιο συγκεκριμένα ήταν σε δρόμο της Βόρειας Εύβοιας στο ύψος της Στροφυλιάς.

Ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το αυτοκίνητο και ήταν η χειρότερη στιγμή για τον οδηγό. Μέσα σε λίγα λεπτά οι καπνοί είχαν γίνει μαύροι και είχαν γίνει ακόμα πιο πυκνοί.

Εφιάλτης για κάθε οδηγό μια τέτοια κατάσταση. Χρειάζεται ψυχραιμία και από ότι φαίνεται την είχε και κατάφερε να φύγει από το αυτοκίνητο που είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Μέσα σε λίγα λεπτά, στο σημείο βρέθηκαν και οι πυροσβέστες που κατάφεραν να προσεγγίσουν το φλεγόμενο όχημα και να περιορίσουν την πυρκαγιά.

Είναι από τους χειρότερους εφιάλτες μια τέτοια κατάσταση και δεν είναι σπάνια. Μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο:

χειρότερο, οδηγάς, Εύβοια
Ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το αυτοκίνητο. Ο οδηγός ευτυχώς κατάφερε να βγει γρήγορα από το όχημα που παραδόθηκε στις φλόγες. Διερχόμενοι οδηγοί μαζεύτηκαν στην περιοχή αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα ούτε να πλησιάσουν.
χειρότερο, οδηγάς, Εύβοια
Στο σημείο βρέθηκαν οι πυροσβέστες και κατάφεραν να προσεγγίσουν το όχημα που καίγονταν.
χειρότερο, οδηγάς, Εύβοια
Η κυκλοφορία στον δρόμο διακόπηκε και όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν για να μην επεκταθεί η φωτιά.
Δείτε το βίντεο στο evianews.com
ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Σε απόγνωση γονείς στην Εύβοια: Δείτε τι συνέβη σε σχολείο

Εύβοια: Όσοι το έζησαν δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.