Χαλκίδα: Επεισοδιακή καταδίωξη δίπλα σε παιδική χαρά

Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς αστυνομικών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2024 στη Χαλκίδα

Μάλιστα, βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί προσπαθούν να σταματήσουν το όχημα, με τον οδηγό του να αναπτύσσει ταχύτητα και να διαφεύγει ενώ ακούγονται πυροβολισμοί από τους αστυνομικούς δίπλα σε παιδική χαρά στη Χαλκίδα.

Μοιάζει με σκηνή βγαλμένη από ταινία. Κι όμως, είναι η καταδίωξη ενός οδηγού από άνδρες της αστυνομίας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται καρέ καρέ η στιγμή που αστυνομικοί εγκλωβίζουν το αυτοκίνητο το οποίο καταδιώκουν για αρκετή ώρα.

Είναι βράδυ Τρίτης σε πλατεία της Χαλκίδας. Τη σκηνή παρακολουθούν έντρομοι κάτοικοι που βρίσκονται στην παιδική χαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο στο κυκλικό κόμβο στην οδό Μεσσαπίων και ανέπτυξε ταχύτητα.

Αστυνομικοί τον κυνηγάνε και κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο τους προσπαθώντας να τους σταματήσουν, αλλά ο οδηγός του συνεχίζει και παλεύει να απεγκλωβίσει το όχημα.

Πυροβόλησαν αρκετές φορές τα λάστιχα

Ένας αστυνομικός τραβάει το γκλοπ και αρχίζει να χτυπάει το αυτοκίνητο. Ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα για να τους ξεφύγει και τότε, οι αστυνομικοί βγάζουν τα όπλα τους, σημαδεύουν το κόκκινο αυτοκίνητο και αρχίζουν να πυροβολούν στα λάστιχα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ακούνε τους πυροβολισμούς και τις φωνές και βγαίνουν αναστατωμένοι στα μπαλκόνια τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται μάρτυρες τέτοιου περιστατικού.

Ακούστηκαν συνεχόμενοι πυροβολισμοί στα λάστιχα του οχήματος. Όμως ο οδηγός δεν πτοείται. Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε και άλλο άτομο.

Καταλαβαίνουν ότι ο οδηγός δύσκολα θα παραδοθεί. Με κίνδυνο τη ζωή τους και μη γνωρίζοντας αν ο οδηγός οπλοφορεί, δεν διστάζουν να βγουν και να προσπαθήσουν να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει το όχημά του.

Χαλκίδα, καταδίωξη, παιδική χαρά

Πράγματι, εκείνος ανεβαίνει το πεζοδρόμιο, βάζει όπισθεν και παρά τον αστυνομικό που χτυπάει το αυτοκίνητο ο δράστης πατάει γκάζι και φεύγει με ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί δεν εγκαταλείπουν και αρχίζουν να τον πυροβολούν ξανά και ξανά.

Ο δράστης δεν σταματάει ούτε τότε.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί εντοπίζουν το αυτοκίνητο και καταφέρνουν να συλλάβουν τον 35χρονο οδηγό του που προτίμησε να αποφύγει τον έλεγχο και να προκαλέσει το χάος στην καρδιά της Χαλκίδας.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τόσο μεγάλα φίδια δεν έχετε ξαναδεί στην Εύβοια [VIDEO]

Εύβοια: Θα πάθετε πλάκα με αυτό το μηχανάκι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.