Φάρμα spoiler αποχώρηση: Ποιος αποχωρεί σήμερα, τι λένε τα σπόιλερ;

Φάρμα spoiler αποχώρηση

Πολλά σπόιλερ κυκλοφορούν απόψε για την Φάρμα που έχει καθηλώσει αρκετούς τηλεθεατές.

Βραδιά αποχώρησης η σημερινή και στη Φάρμα και αναμένεται με αγωνία να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει.

Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Η Ειρήνη Κολιδά είναι η αρχηγός της εβδομάδας. Υπηρέτες είναι ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και η Κάτια Δέδε. Πρώτος μονομάχος είναι ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, καθώς οι γυναίκες είναι ήδη λίγες.

Αυτήν την εβδομάδα, η αποχώρηση θα είναι αντρική υπόθεση. Μένει να δούμε τελικά ποιος θα αποχωρήσει απόψε το βράδυ.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.