Ένα νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιουλίου, στον παραλιακό δρόμο στον κάμπο του Αλιβερίου, στην Εύβοια

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε νεαρός άνδρας.
Από την παράσυρση, ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου για την παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις.
Στο σημείο του ατυχήματος προκλήθηκαν επίσης υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα, τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο δίκυκλο.
Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν αμέσως στον τόπο του συμβάντος και διεξάγουν έρευνα για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα.
Εύβοια ειδήσεις σήμεραΗ μεγαλύτερη φάρσα σε χωριό της Εύβοιας
Βρήκαμε τις «Μαλδίβες» της Εύβοιας: Μία ανάσα από την Κύμη με φανταστικά νερά
Ψαράς στην Εύβοια έμεινε άφωνος όταν είδε αυτά τα δίχτυα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.