Τριχόπτωση στον άντρα και πρόληψη – Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής

Ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άντρες είναι το θέμα της τριχόπτωσης, που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα αλλά και την αυτοπεποίθησή τους.

Πλέον, στη σύγχρονη εποχή, η τριχόπτωση στον άντρα είναι ένα ζήτημα που βρίσκει πολύ σημαντική πρόληψη με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης αλλά και τα συμπληρώματα διατροφής. Πάμε να δούμε μια ολοκληρωμένη λίστα με προτάσεις , από το καλύτερο online φαρμακείο.

Η πρώτη και καθοριστική επιλογή για την αντιμετώπιση της αδρικής τριχόπτωσης είναι τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Στο Drugandrop θα βρεις μια σειρά από εξειδικευμένα και επώνυμα σαμπουάν που περιέχουν βιολογικά και φυσικά συστατικά, που προστατεύουν την τρίχα από τη φθορά και της δίνουν ένα extra boost ενδυνάμωσης.

3282779009850.jpg

Πέρα από την αντιμετώπιση του ζητήματος με τη χρήση επιλεγμένων σαμπουάν, βοηθητική στην τριχόπτωση είναι και η χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής. Τα συμπληρώματα διατροφής για τριχόπτωση βοηθούν στο να δυναμώνει η τρίχα και να μπορεί στην πορεία να παραμείνει υγιής, με αποτέλεσμα να περιοριστούν οι απώλειες! Μια πρώτη επιλογή είναι οι κάψουλες της εταιρείας Solgar που περιέχουν οργανικό πυρίτιο. Προσφέρει πολλές δράσεις, η μία εκ των οποίων αφορά στην καλή υγεία των μαλλιών. Δεν περιέχει υλικά όπως ζάχαρη και αλάτι και είναι απολύτως ασφαλής και κατάλληλη για vegans.

33984025707.jpg

Επίσης εξαιρετική επιλογή είναι και οι κάψουλες platinum range από την Power Health. Αποτελεί φυσικό συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας, στο οποίο εμπεριέχεται συνδυασμός από αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα. Εκτός από τις άλλες ευεργετικές του ιδιότητες, συμβάλλει και στην ενδυνάμωση και στην ανάπτυξη της τρίχας.

Αν θέλεις κι εσύ να προστατέψεις τα μαλλιά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επισκέψου το online φαρμακείο Drug n Drop και επίλεξε τα κατάλληλα προϊόντα σε προσιτές τιμές!

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Διαστημόπλοιο ήταν πάνω από την Εύβοια

Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε στο παράθυρο – Η εικόνα που δεν θα ξεχάσει

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.