Τραγωδία στην Εύβοια: 2 νεκροί σε σπίτι στην Αμάρυνθο

Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Αμαρύνθου, Εύβοιας, το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου.

Δύο άτομα, ένας 87χρονος ηλικιωμένος και η 73χρονη οικιακή του βοηθός, έχασαν τη ζωή τους μετά από έκρηξη που φέρεται να προκλήθηκε από διαρροή υγραερίου σε μονοκατοικία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε μέσα στο σπίτι, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Advertisement

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τα δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους. Παρά τις προσπάθειες για παροχή βοήθειας, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός τους.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και η αστυνομία, οι οποίες έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα ακριβή αίτια της έκρηξης.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η διαρροή υγραερίου να ήταν η βασική αιτία του δυστυχήματος, ενώ ερευνώνται και άλλοι παράγοντες.

Η τραγωδία αυτή έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, η οποία θρηνεί για την απώλεια των δύο ανθρώπων.

Advertisement
Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Χαλκίδα: Άφωνοι με αυτό που είδαν το βράδυ στον ουρανό

Εύβοια: Το πιο επικίνδυνο μανιτάρι!

Εύβοια: Καράβια πετούν πάνω από τη θάλασσα


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Advertisement

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.