Συναντήσεις στην Αιδηψό είχε η Σοφία Νικολάου

Περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια πραγματοποιεί από το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Σοφία Νικολάου.

Πρώτος σταθμός της κ. Νικολάου η Αιδηψός και συγκεκριμένα το αστυνομικό τμήμα της πόλης όπου είχε συνομιλία με αστυνομικούς για τα θέματα ασφάλειας. Τέθηκαν τα ζητήματα της ενίσχυσης του Αστυνομικού Σταθμού, ο οποίος επιτελεί ιδιαίτερα σημαντικό έργο, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο όπου ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται.

Η κ. Νικολάου στη συνέχεια επισκέφτηκε το Λιμεναρχείο Αιδηψού όπου είχε συνάντηση με τον υπολιμενάρχη, κ. Χάρη Καραπαναγιώτη από τον οποίο ενημερώθηκε για το έργο της υπηρεσίας στο λιμάνι της Αιδηψού, τόσο τη χειμερινή περίοδο όσο και την καλοκαιρινή, τουριστική σεζόν.

Μετά τις συναντήσεις αυτές η υποψήφια βουλευτής, κ. Σ. Νικολάου δήλωσε: «Πήγα στον Αστυνομικό Σταθμό και στο Λιμεναρχείο της Αιδηψού θέλοντας να ευχαριστήσω αστυνομικούς και λιμενικούς για το σημαντικό έργο που επιτελούν στον τομέα της ασφάλειας και της εύρυθμης λειτουργίας του λιμανιού.

Η Αιδηψός -και η ευρύτερη περιοχή- είναι ένας πολύ όμορφος τουριστικός προορισμός που συγκεντρώνει χιλιάδες τουρίστες το καλοκαίρι, επιβαρύνοντας το έργο του Αστυνομικού Σταθμού και του Λιμεναρχείου. Γι’ αυτό πρέπει να βρεθούν τρόποι ώστε να ενισχύσουμε δύο κομβικές υπηρεσίες της περιοχής. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, ιδιαίτερα την τουριστική σεζόν».