Εξαρθρώθηκε συμμορία που δρούσε σε Χαλκίδα και Πελοπόννησο!

Εύβοια: Τα κόλπα για να σε κλέψουν

Συμμορία που δρούσε σε Χαλκίδα και Πελοπόννησο, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς.

Ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Πάτρας, ανακάλυψαν εγκληματική οργάνωση που έκανε διαρρήξεις σε οικίες.

Τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 23 Ιουλίου, συνελήφθησαν τρεις άντρες ξένης προέλευσης ενώ τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι συλληφθέντες αφορούν δράστες που από τις 27 Ιουνίου μέχρι και την ημέρα της σύλληψής τους, είχαν διαρρήξει 16 σπίτια σε Πάτρα, Κόρινθο, Τρίπολη, Καλαμάτα αλλά και Χαλκίδα.

Από την δράση τους, είχαν βγάλει 58.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 40.150 ευρώ. Σε μερικά σπίτια είχαν αποσπάσει και αντικείμενα.

Οι κλέφτες, ενοικίαζαν αυτοκίνητα από περιοχή της Αττικής με τα οποία πηγαίνανε στις περιοχές όπου δρούσαν. Αφού έφταναν στον προορισμό τους, με εργαλεία άνοιγαν σπίτια και αφού ολοκλήρωναν το σκοπό τους επέστρεφαν στα σπίτια τους.

Η δράση τους, γινόταν πιο συχνά πρωινές και απογευματινές ώρες ενώ από έρευνες που έκανε η αστυνομία σε εκείνους αλλά και στα σπίτια τους, κατέσχεσε 550 ευρώ, πλήθος κοσμημάτων, ανδρικά ρολόγια και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με σκοπό να βρεθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Μια εικόνα που τρομάζει και δείχνει μεγάλο ηρωισμό!

Εύβοια: Έχασαν τα λόγια τους με αυτό που είδαν στον δρόμο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.