Χριστούγεννα 2023: Αυτά είναι τα πιο στολισμένα σπίτια της Εύβοιας

σπιτι ευβοια

Παρακάτω θα δείτε τα πιο στολισμένα σπίτια της Εύβοιας για τα Χριστούγεννα 2023.

Σίγουρα αυτό το σπίτι των Χριστουγέννων στην Εύβοια, δεν το έχετε ξαναδεί και όποιοι τυχεροί περάσουν απέξω το βράδυ, παθαίνουν πλάκα. Είναι ένα σπίτι που κάθε χρόνο, αρχές Νοεμβρίου μεταμορφώνεται.

Ένα σπίτι που έχει κάνει πολλούς να χάσουν τα λόγια τους και εσείς θα τα χάσετε αν δείτε τις φωτογραφίες.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πολλοί είναι εκείνοι που στολίζουν με ευφάνταστους τρόπους τα σπίτια τους.

Ένα από τους πιο εντυπωσιακά, παραμυθένια και γιορτινά στολισμένα σπίτια βρίσκεται στην Εύβοια.

Αυτό είναι το πιο στολισμένο, παραμυθένιο και Χριστουγεννιάτικο σπίτι της Εύβοιας που υποδέχεται τις γιορτές όπως τις αξίζουν.

Το σπίτι που θα δείτε είναι στην Νότια Εύβοια και ο στολισμός είναι απίθανος και από την πρώτη στιγμή έγινε θέμα συζήτησης για ακόμη μια χρονιά.

Πως θα φέρουμε χαρά τα Χριστούγεννα;

Ο στολισμός του σπιτιού κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων είναι μια παράδοση που φέρνει χαρά και φωτεινότητα στο σπίτι σας.

Εδώ είναι μερικές ιδέες για τον στολισμό του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων:

Στολίστε το δέντρο με χριστουγεννιάτικα στολίδια, φώτα, και κορδέλες. Επιλέξτε ένα θέμα για το δέντρο σας, όπως παραδοσιακό, χρυσό ή κόκκινο για μια μοντέρνα προσέγγιση.

– Στολίστε τα τραπέζια με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Χρησιμοποιήστε χριστουγεννιάτικα στολίδια, και κεριά για να δημιουργήσετε όμορφες διακοσμήσεις.

Το κυριότερο είναι να απολαύσετε τη διαδικασία και να δημιουργήσετε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που αντικατοπτρίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων, όπως έγινε και στο Βέλος.

Το πιο παραμυθένιο και Χριστουγεννιάτικο σπίτι είναι στο Βέλος Εύβοιας

σπιτι ευβοια

Βρίσκεται στην Νότια Εύβοια και αν γινόταν στον νομό διαγωνισμός χριστουγεννιάτικου στολισμού, σίγουρα θα έπαιρνε το πρώτο βραβείο.

Χιλιάδες λαμπιόνια έχουν καλύψει το σπίτι από τη μία γωνιά στην άλλη. Στον κήπο εκτός από λαμπάκια, υπάρχει φάτνη, αστέρια και Άη Βασίληδες.

Ένα σπίτι που είναι στο πνεύμα των Χριστουγέννων καθώς υποδέχεται τις γιορτές όπως τις… αξίζουν σκορπίζοντας χαρά σε όλο το χωριό.

σπιτι ευβοια

Είναι εντυπωσιακό και μαγνητίζει τα βλέμματα στο χωριό Βέλος. Σπίτι των Χριστουγέννων, το έχουν χαρακτηρίσει και κάθε χρόνο στολίζεται με μεράκι και αγάπη από τους ιδιοκτήτες του.

Σε λίγες μέρες πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία έδωσαν και φέτος τα ρέστα τους.

Ο στολισμός παρά την ενεργειακή κρίση έχει φώτα που λάμπουν, χιλιάδες λαμπιόνια που βάζει ακόμα και τους περαστικούς στο πνεύμα των ημερών.

Για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, τα Χριστούγεννα έχουν ξεχωριστή σημασία και φροντίζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή να το δείξουν.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στην Εύβοια, με μεράκι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με εκατοντάδες στολίδια να έχουν δώσει ένα διαφορετικό χρώμα, όχι μόνο στο ίδιο το σπίτι, αλλά και στη γειτονιά.

σπιτι ευβοια

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που σταματούν να το θαυμάσουν και να το φωτογραφήσουν τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Η ενεργειακή κρίση δεν τους πτόησε καθόλου.

Δεν το έβαλαν κάτω. Θυμήθηκαν ότι τη μαγεία των Χριστουγέννων δεν μπορείς να την αγοράσεις.

σπιτι ευβοια

Μπορείς όμως να τη φτιάξεις. Με τους αγαπημένους σου και για τους αγαπημένους σου.

Έκατσαν λοιπόν και έφτιαξαν έναν απίστευτο στολισμό.

Αυτό ήταν το δώρο του για τα Χριστούγεννα και το χαμόγελο των συμπατριωτών τους, είναι μια μοναδική “ανταμοιβή”.

Το πιο στολισμένο σπίτι των Χριστουγέννων στη Χαλκίδα

Το σπίτι βρίσκεται στη Χαλκίδα και αν γινόταν στο νησί διαγωνισμός χριστουγεννιάτικου στολισμού, σίγουρα θα έπαιρνε το πρώτο βραβείο.

Χιλιάδες λαμπιόνια έχουν καλύψει το σπίτι από τη μία γωνιά στην άλλη όπως και στον κήπο.

Είναι το πιο στολισμένο σπίτι στη Χαλκίδα. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δημιουργούν με αγάπη και μεράκι αυτόν τον στολισμό, μεταφέροντας την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους περαστικούς, αφού όποιος βρεθεί στη θέα της μαγικής αυτής εικόνας, στέκεται για να τραβήξει φωτογραφίες.