Εύβοια: Ένα πελώριο πλάσμα ήταν μόνο του στο δρόμο!

Εύβοια

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν το είδαν να προχωρά μόνο του

Το θέμα είναι να είναι μέρα και να το δείτε για να προσέξετε κατά την διάρκεια της οδήγησης και να μην πάθετε πλάκα στον δρόμο. Και βέβαια πάντα να οδηγείτε με χαμηλές ταχύτητες.

Το περιστατικό συνέβη στην Εύβοια και όσοι το είδαν έπαθαν πλάκα. Θα πρέπει να μην τρέχετε για να μπορέσετε να το αποφύγετε για να μην γίνει ατύχημα.

Η φωτογραφία είναι από τον δρόμο Χαλκίδα-Προκόπι. Πάνω στο οδόστρωμα, έκανε την εμφάνιση του αυτό το πλάσμα και δεν ήταν το μοναδικό.

Βέβαια σε δρόμους της Εύβοιας έχουμε δει τα απίστευτα όλα αυτά τα χρόνια.

Και βέβαια αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Εύβοια, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Υπάρχουν όμως και τα φυσικά εμπόδια και όπως μας ενημέρωσαν οι οδηγοί ότι πολλές αγελάδες κυκλοφορούν και θα τις δείτε κατά την διάρκεια της διαδρομής προς Βόρεια Εύβοια.

Έτσι λοιπόν, αν δείτε αυτό το πελώριο πλάσμα, απλά κόψτε ταχύτητα και να είστε προσεχτικοί στο οδόστρωμα.

Θα πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή για να αποφύγουμε το τροχαίο ατύχημα, κυρίως τις βραδινές ώρες όπου ο φωτισμός είναι αρκετά περιορισμένος.

Αν δεν προσέξετε μπορείτε να προκαλέσετε ατύχημα. Ψάξαμε στην ειδησεογραφία και βρήκαμε το 2021 ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, κοντά στην Ηγουμενίτσα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, συγκρούστηκε με αγελάδα που βρισκόταν στη μέση του οδοστρώματος. Ευτυχώς, η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο, υπέστη πολύ ισχυρό σοκ και το όχημα της έπαθε πολύ σοβαρές ζημιές.

Μάλιστα, διαβάζουμε ότι τέτοιου είδους ατυχήματα έγιναν και άλλα στο παρελθόν, όταν αγελάδες βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε μια αγελάδα να διασχίζει αμέριμνη τον δρόμο έξω από το Προκόπι στην Εύβοια.

Ο οδηγός έδειξε την ανάλογη ψυχραιμία και την προσπέρασε, ωστόσο φωτογράφισε την εικόνα και την μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα εφιστώντας την προσοχή στους οδηγούς μια και ο ίδιος αλλά και οι συνεπιβάτες του οχήματος έπαθαν πλάκα με αυτό που είδαν στον δρόμο.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι εμφανίστηκε πάνω στο καμπαναριό;

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.