«Παράδεισος» 50 λεπτά από τη Χαλκίδα: Η παραλία με τα τιρκουάζ νερά που θυμίζει Κυκλάδες

μπάνιο στην παραλία

Ο επίγειος «παράδεισος» της Εύβοιας με τα μαγευτικά νερά που θα σας «πάρει» το μυαλό και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη η επίσκεψη σας σε αυτή την παραλία.

Η παραλία παράδεισος της Εύβοιας με το μαύρο βοτσαλάκι που βρέχεται από το Αιγαίο απέχει περίπου 50 λεπτά από τη Χαλκίδα.

Η παραλία με τα τιρκουάζ νερά που θυμίζει Κυκλάδες, συναντά τις πλαγιές του βουνού σε έναν μεγάλο κόλπο που χωρίζεται σε δύο παραλίες από ένα μεγάλο βράχο.

Αν ψάχνετε μία παραλία με τιρκουάζ νερά που παραπέμπει στις γραφικές ακτές του Ιονίου, σου έχουμε την απάντηση στην Εύβοια.

Μια πεντακάθαρη αμμουδιά που πρέπει να μπει σίγουρα στα μέρη που πρέπει να επισκεφθείς και δεν είναι μακρυά από τη Χαλκίδα.

Θα πάρεις τον δρόμο για Βόρεια Εύβοια με προορισμό τα Ψαχνά. Από εκεί θα δεις ταμπέλες για Κοντοδεσπότι και θα ακολουθήσεις μία διαδρομή με αρκετές στροφές που καταλήγει στο χωριό Αγία Σοφία.

Όταν φτάσεις στην Αγία Σοφία έχεις φτάσει και στον «παράδεισο» 50 λεπτά από τη Χαλκίδα. Έχεις φτάσει στην παραλία με τα τιρκουάζ νερά που θυμίζει Κυκλάδες. Θα διανύσεις μόλις 4 χιλιόμετρα για να φτάσεις στην παραλία Λιμνιώνας.

Ο δρόμος έχει καλής ποιότητας άσφαλτο άλλα αρκετές στροφές και ανηφόρες μέσα σε μία πανέμορφη ορεινή διαδρομή με πεύκα.

Παράδεισος, 50 λεπτά, Χαλκίδα, παραλία, τιρκουάζ νερά, Κυκλάδες

Τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις ξέγνοιαστες βουτιές σε απόσταση αναπνοής μόλις 50 λεπτών από το κέντρο της Χαλκίδας.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Σε απόγνωση γονείς στην Εύβοια: Δείτε τι συνέβη σε σχολείο

Εύβοια: Όσοι το έζησαν δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.