Η παραδεισένια παραλία στην Εύβοια με τα τιρκουάζ νερά

Το Γρεγολίμανο από ψηλά
Πηγή εικόνας youtube

Ο χρόνος σταματά βλέποντας αυτή την παραδεισένια παραλία στην Εύβοια με τα τιρκουάζ νερά.

Η Εύβοια είναι από τους τοπ προορισμούς. Διαθέτει γραφικά χωριά που αξίζει σίγουρα κανείς να ανακαλύψει, αλλά και παραλίες του ονείρου όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία.

Σε αυτή την παραδεισένια παραλία της Εύβοιας με τα τιρκουάζ νερά, θα συναντήσετε μια οργιώδη βλάστηση που πολλές φορές φτάνει μέχρι και τη θάλασσα.

Μία από τις περιπτώσεις που αξίζει κανείς να μπει στο αυτοκίνητο και να οδηγήσει μέχρι την Βόρεια Εύβοια είναι αυτή η ακτή που συναντάται 128 χλμ. από την Χαλκίδα.

Εκεί θα συναντήσετε διάφανα, σαν ψεύτικα, νερά και την ψιλή χρυσαφένια αμμουδιά που συναρπάζει. Όλα αυτά την μεταμορφώνουν σε μια παραδεισένια παραλία με τιρκουάζ νερά.

Αυτή την παραδεισένια παραλία στην Εύβοια με τα τιρκουάζ νερά θα την βρείτε μετά την Αιδηψό και με κατεύθυνση προς Άγιο Γεώργιο Λιχάδος.

Όσοι βρέθηκαν εκεί ομολογούν ότι πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές ακτές του νομού, με το όλο σκηνικό στην κυριολεξία να σου παίρνει τα μυαλά.

Μια χρυσαφένια αμμόγλωσσα που λαμπιρίζει, «σκίζει» τα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας, δημιουργώντας εξωτικές εικόνες που παραπέμπουν σε μέρη μακρινά.

Μια παραλία που σίγουρα θα μπορούσε πολύ εύκολα να αντικρίσει κανείς σε κάποιον εξωτικό προορισμό. Και για να ευλογήσουμε λίγο και τα γένια μας ως Ευβοιώτες, ίσως και καλύτερη από οποιοδήποτε εξωτικό προορισμό.

Αυτή η παραλία ονομάζεται Γρεγολίμανο και είναι ίσως η ομορφότερη και πιο εντυπωσιακή αμμόγλωσσα της Ελλάδας.

Χρυσή άμμος και καταγάλανα νερά δημιουργούν ένα παραμυθένιο τοπίο και η εικόνα από ψηλά είναι καθηλωτική.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Μια εικόνα που τρομάζει και δείχνει μεγάλο ηρωισμό!

Εύβοια: Έχασαν τα λόγια τους με αυτό που είδαν στον δρόμο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.