Μια νύχτα του Αυγούστου: Ποιοι οι ηθοποιοί;

Μια νύχτα του Αυγούστου
Μια νύχτα του Αυγούστου copyright: ertflix

Μια νύχτα του Αυγούστου: Βασικό ρόλο στη σειρά έχει η αδελφή της Άννας, Μαρία Πετράκη (Γιούλικα Σκαφιδά), η οποία προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, κρατώντας καλά κρυμμένα μυστικά που δεν πρέπει να βγουν στην επιφάνεια…

Η δραματική σειρά 14 επεισοδίων, που αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί», καταγράφει τον τραγικό απόηχο μιας γυναικοκτονίας.

Η νέα συναρπαστική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού και σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Καβογιάννη, και πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές, θα μας κρατά συντροφιά στην ΕΡΤ κάθε Κυριακή.

Μια νύχτα του Αυγούστου ηθοποιοί

Γιώργος Καραμίχος, Μαρία Καβογιάννη, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιάννης Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πασά, Γιώργος Συμεωνίδης, Έλενα Τοπαλίδου, Αινείας Τσαμάτης, Ελεάνα Φινοκαλιώτη, Έκτορας Λιάτσος, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Δημήτρης Αλεξανδρής, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου, Βαγγέλης Λιοδάκης, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Αδελαΐδα Κατσιδέ, Ντένια Ψυλλιά, Άννα Μαρία Μαρινάκη, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χρήστος Κραγιόπουλος

Σκηνοθεσία: Ζωή Σγουρού, Σενάριο: Παναγιώτης Χριστόπουλος

Μια νύχτα του Αυγούστου επεισόδιο 1

25 Αυγούστου 1963. Έξι χρόνια κλείνουν από τη δολοφονία της Άννας Βανδουλάκη.

Μια νύχτα του Αυγούστου επεισόδιο 2

Η Μαρία, κρυφά από τον άνδρα της, Νίκο Κυρίτση, επισκέπτεται τον Ανδρέα, φονιά της αδελφής της, στη φυλακή. Κάτι που κινεί την περιέργεια του αρχιδεσμοφύλακα, αξιωματικού Ντρετάκη, ο οποίος αρχίζει να δείχνει ένα παράξενο ενδιαφέρον για εκείνη…

Μια νύχτα του Αυγούστου επεισόδιο 3

Οι συναντήσεις της Μαρίας με τον Ανδρέα συνεχίζονται, αλλά ένας καινούργιος κρατούμενος των φυλακών, ο Μάρκος, κάνει τη ζωή του Ανδρέα δύσκολη. Η σύγκρουσή τους κλιμακώνεται επικίνδυνα μέρα με τη μέρα και γίνεται ανεξέλεγκτη.

Μια νύχτα του Αυγούστου επεισόδιο 4

Η απρόσμενη συνάντηση μεταξύ του Μανώλη και του Αντώνη ξαναζωντανεύει το παρελθόν και φέρνει στην επιφάνεια όσα οι δυο παλιοί φίλοι δεν είπαν ποτέ ο ένας στον άλλον, μα και στον ίδιο τους τον εαυτό.

Μια νύχτα του Αυγούστου επεισόδιο 5

Ο Μανώλης υπερασπίζεται τη Ρηνιώ και τη μικρή Χριστίνα απέναντι στην σκληρότητα της γειτονιάς, πράγμα που τους φέρνει πιο κοντά. Η Μαρία και ο Κυρίτσης προσπαθούν να αποφασίσουν αν θα πρέπει να μιλήσουν στη Σοφία για το παρελθόν, όταν ξαφνικά κάτι τραγικό συμβαίνει, για άλλη μια φορά, στη ζωή τους.

Μια νύχτα του Αυγούστου επεισόδιο 6

Η Μαρία και ο Νίκος βρίσκονται στη σπαραχτική θέση να πρέπει να κάνουν Χριστούγεννα χωρίς την κόρη τους, την οποία κινδυνεύουν να χάσουν για πάντα. Παλεύουν να την πάρουν πίσω από την Όλγα, αλλά αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Μαρία και ο Νίκος βρίσκονται στην σπαραχτική θέση να πρέπει να κάνουν Χριστούγεννα χωρίς την κόρη τους, την οποία κινδυνεύουν να χάσουν για πάντα. Παλεύουν να την πάρουν πίσω από την Όλγα. Τελικά, η Μαρία παίρνει μια απόφαση που είναι η μόνη της επιλογή για να ξαναπάρει πίσω το παιδί της.

Μια νύχτα του Αυγούστου επεισόδιο 7

Η Μαρία και ο Νίκος έρχονται για πρώτη φορά σε ρήξη, καθώς ο Νίκος έχει πλέον μάθει για τις κρυφές επισκέψεις της Μαρίας στον Αντρέα. Ο Μανώλης αναλαμβάνει να σώσει τη Ρηνιώ και τη Χριστίνα από τα «δίχτυα» της Φανής, μα η Φανή και ο Μάκης δεν θα τις αφήσουν ήσυχες τόσο εύκολα.

Ζωντανή σύνδεση με τα γυρίσματα της σειράς «Μια Νύχτα του Αυγούστου»

Ζωντανή σύνδεση με τα γυρίσματα της σειράς «Μια Νύχτα του Αυγούστου» που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 2/10 στις 22:00 στην Ερτ1: