Κλειστά σχολεία αύριο από την κακοκαιρία

Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία «Ελπίς» που πλήττει ήδη το μεγαλύτερο μέρος της χώρας με χιονοπτώσεις, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες.

Advertisement

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων σε όλη την Εύβοια λόγω της κακοκαιρίας. Ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Τετάρτη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση αν θα μείνουν τα σχολεία κλειστά από την ερχόμενη Δευτέρα. Πάντως σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία μετακίνησης των μαθητών, κάθε Δήμος θα ενημερώνει με email για το ποια σχολεία θα είναι κλειστά.

Την ίδια ώρα υπάρχουν ερωτηματικά αν θα γίνεται τηλεκπαίδευση για να μην υπάρξουν κενά στις διδακτικές ώρες.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την κακοκαιρία Μήδεια, οι Δήμοι είχαν προχωρήσει σε προληπτικό κλείσιμο σχολικών μονάδων για να μην κινδυνεύσουν παιδιά και εκπαιδευτικοί από την επέλαση της κακοκαιρίας “Μήδεια”, η οποία έπληξε την χώρα.

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Advertisement

Το παραθαλάσσιο καταραμένο μέρος της Εύβοιας

Ένα θηρίο βρέθηκε στη Χαλκίδα και ήταν σαν υποβρύχιο!

Η Χαλκίδα σήμερα πενθεί για το 21χρονο παλικάρι


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.