ΚΕΑ Οκτωβρίου 2022: Πότε πληρώνεται;

Πότε θα ξεκινήσει η πληρωμή ΚΕΑ για τους δικαιούχους του μήνα Οκτωβρίου 2022;

Η πληρωμή στους δικαιούχους ΚΕΑ γίνεται πάντα μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2022.

Οι παραπάνω πράξεις γίνονται για να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή αλλιώς ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη του ποσού του επιδόματος που είναι ένα σημαντικό βοήθημα για όλους.

Πότε μπαίνει η πληρωμή ΚΕΑ Οκτωβρίου 2022 στους λογαριασμούς;

Η πληρωμή του ΚΕΑ Οκτωβρίου 2022 θα πιστωθεί σε δικαιούχους έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου 2022 και έχει εγκριθεί. Αλλιώς δεν μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς.

Η πληρωμή ΚΕΑ Οκτωβρίου θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Οκτώβρη 2022 δηλαδή την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

ΚΕΑ Οκτωβρίου 2022
ΚΕΑ Οκτωβρίου 2022

Πόσα είναι τα χρήματα για το επίδομα ΚΕΑ

Οι δικαιούχοι ΚΕΑ κάθε μήνα λαμβάνουν 200 ευρώ, ποσό που βασίζεται στην εισοδηματική ενίσχυση, στη διασύνδεση με υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης, και τη διασύνδεση με υπηρεσίες ενεργοποίησης που στοχεύουν στην ένταξη ή επανένταξη των δικαιούχων στην αγορά εργασίας και στην κοινωνική επανένταξη.

Η πληρωμή ΚΕΑ είναι αφορολόγητη

Τα χρήματα που μπαίνουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα και καταβάλλονται από τον ΟΠΕΚΑ την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα στους δικαιούχους. Εκτός από τα 200 ευρώ, οι δικαιούχοι μπορούν να ενταχθούν και σε άλλα επιδόματα που κατά καιρούς δίνει το κράτος. Επίσης μπορούν να ενταχθούν και στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Μια εικόνα που τρομάζει και δείχνει μεγάλο ηρωισμό!

Εύβοια: Έχασαν τα λόγια τους με αυτό που είδαν στον δρόμο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.