
Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 44χρονου άντρα από τη Χαλκίδα.
Ήταν βράδυ της Τετάρτης 1η Νοεμβρίου 2023 όταν έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του άτυχου άντρα σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.
Σε ηλικία 44 ετών έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή ο άτυχος οικογενειάρχης.
Πρόκειται για πατέρα ενός παιδιού. Δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με την επάρατη νόσο.
Έτσι το βράδυ της Τετάρτης μαθεύτηκε η θλιβερή είδηση, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους φίλους του αλλά και τους συναδέλφους του.
Ο εκλιπών ήταν χειριστής μηχανημάτων και είχε στο παρελθόν συνδικαλιστική δράση.
Είχε διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Χειριστών Μηχανημάτων Εύβοιας.
Η Ομοσπονδία Χειριστών Μηχανημάτων Έργου Ελλάδος γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:
“Η Ομοσπονδία Χειριστών θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του συναδέλφου μας και πρώην προέδρου του σωματείου χειριστών Εύβοιας Στέργιου Βαρτζή.
Ο συνάδελφος μας Στέργιος έφυγε νωρίς και άδικα για το μεγάλο ταξίδι της αιωνιότητας! Ας είναι ελαφρύ το χώμα της του νησιού της Εύβοιας που θα τον σκεπάσει!“
Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη, στο παλιό Κοιμητήριο της Χαλκίδας.