Εύβοια: Αυτές είναι οι συναυλίες και τα θέατρα τον Σεπτέμβριο 2024

Εύβοια

Δείτε ποιες εκδηλώσεις, συναυλίες και θέατρα θα γίνουν στην Εύβοια το Φθνινόπωρο 2024.

Η Χαλκίδα φιλοξενεί και φέτος το καλοκαίρι πλήθος θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών, με επίκεντρο το ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Ορέστης Μακρής».

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις είναι ιδιωτικών παραγωγών, με εισιτήριο, για τις τιμές και την κράτηση των οποίων οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες πώλησης εισιτηρίων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 21:00, θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου»

Σε διασκευή και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με την Κάτια Δανδουλάκη και έναν θίασο εξαιρετικών πρωταγωνιστών: την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τον Πάνο Σταθακόπουλο.

Το έργο «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» αποτελεί διασκευή του έργου «Το Διπλό Παιχνίδι» του Ρ. Τομά, ενός από τα πιο δημοφιλή έργα του πολυβραβευμένου συγγραφέα.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές πυροδοτούν το σασπένς και την ένταση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η υπόθεση: η Φρανσουάζ Κορμπάν, ζάπλουτη κληρονόμος, ζει στην βίλα της μαζί με τον νεότερο σύζυγό της Πωλ Κορμπάν και την αφοσιωμένη οικονόμο της Αντέλ. Τα χρέη του Πωλ στα χαρτιά και η πίεση που ασκεί στην Φρανσουάζ για την αποπληρωμή τους κορυφώνουν ακραία την ένταση και την τριβή στην σχέση του ζευγαριού. Η ατμόσφαιρα βαραίνει όταν νυχτερινοί θόρυβοι ταράζουν την ηρεμία της βίλας – θόρυβοι και ίχνη μιας παρουσίας που ούτε ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής δεν μπορεί να εξηγήσει… Η ξαφνική επίσκεψη της Βαρόνης Σαρντονί και αυτά που έχει να πει, μπερδεύουν ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση.. Ένας ιστός αράχνης δείχνει να υφαίνεται γύρω από την Φρανσουάζ και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός…

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 21:00, θεατρική παράσταση «ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ»
Ένας σπουδαίος θίασος με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Γιώργο Γάλλο, Στεφανία Γουλιώτη, Ηρώ Μπέζου, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιάννη Κλίνη, Αινεία Τσαμάτη, Νίκο Μήλια, Γκαλ Ρομπίσα, Μπάμπη Γαλιατσάτο, Θανάση Ραφτόπουλο, Αντώνη Αντωνόπουλο, καθώς και τον διαπρεπή μουσικό Φώτη Σιώτα σε εξέχοντα ρόλο επί σκηνής, μας βυθίζει στην υπαρξιακή αγωνία της εμβληματικής τραγωδίας του Ευριπίδη, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Καραντζά.

«Ποιος άνθρωπος γεννήθηκε τόσο δυστυχισμένος;». Ο Ευριπίδης στο σπάνια παιζόμενο έργο του «Ηρακλής Μαινόμενος», βάζει στο επίκεντρο τον Ηρακλή. Το μυθικό αυτό πρόσωπο, θα κατρακυλήσει στην πιο επώδυνη συντριβή και από ημίθεος θα γίνει μίασμα, μέσα από ένα ανελέητο παιχνίδι των Θεών.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 21:00, θεατρική παράσταση «8 Γυναίκες»
Η διάσημη αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά «Οκτώ Γυναίκες» ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα για να προσφέρει άφθονες δόσεις γέλιου, μυστηρίου και ανατροπών, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από μια αχτύπητη γυναίκεια dream team: Υρώ Μανέ, Γιώτα Φέστα, Τάνια Τρύπη, Φωτεινή Ντεμίρη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ευγενία Ξυγκόρου, Μαρίζα Τσάρη.

Οκτώ γυναίκες βρίσκονται αποκλεισμένες σε ένα απομονωμένο σπίτι με αφορμή μια οικογενειακή συνάντηση. Ξαφνικά έρχονται αντιμέτωπες με έναν φόνο – αλλά και με τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά τους. Η Γκαμπί, σύζυγος του μεγαλοαστού Μαρσέλ, οι δυο του κόρες, Σουζόν και Κατρίν, η κουνιάδα του, Ογκουστίν, η πεθερά του, Μαμή, η απρόσκλητη και ανεπιθύμητη αδελφή του, Πιερέτ, η επιστήθια οικονόμος, μαντάμ Σανέλ, και η όμορφη καμαριέρα Λουίζ. Είναι όλες ύποπτες.

Ο οικοδεσπότης Μαρσέλ, μοναδικός άνδρας του σπιτιού, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος στο δωμάτιό του. Καθώς κανείς δεν εισήλθε στο σπίτι την προηγούμενη νύχτα, οι υποψίες για τη δολοφονία, βαραίνουν εκείνες – και μόνο εκείνες.

Κατά τη διαδικασία της εξιχνίασης της υπόθεσης, αποκαλύπτονται μυστικά και ψέματα για τη σχέση των γυναικών με τον δολοφονημένο, σύζυγο, πατέρα, αδελφό, εργοδότη και γαμπρό. Ήταν τελικά ο αγαθός, μειλίχιος οικογενειάρχης, τον οποίο καταπίεζαν αφόρητα οι γυναίκες που πλαισίωναν τη ζωή του, ή ο κλασικός άντρας εκμεταλλευτής, άπιστος και κακοποιητής τους; Απαντήσεις μόνο επί σκηνής.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 21:00, comedy show «Σύμφωνο Επιβίωσης»
Ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου τo αχτύπητo κωμικό δίδυμο της νέας ελληνικής κωμικής σκηνής έρχεται στη Χαλκίδα, με ένα καταπληκτικό comedy show και υπογράφουν «Σύμφωνο Επιβίωσης». Σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνονται, εκνευρίζουν και ερεθίζουν το κοινό μέσα σε ένα καταιγιστικό δίωρο! Απορίες, καταγγελίες, ποιήματα και όλης της γης τα κρίματα αμέσως συγχωρούνται κι ευθύς ξαναγεννιούνται

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 21:00, θεατρική παράσταση «Για Όνομα…!!!»
Η Θεατρική Ομάδα Οινοφύτων «Δημοσθένης Λιάπης» φέρνει στη Χαλκίδα τη κωμική θεατρική παράσταση «Για Όνομα…!!!», των Matthieu Delaporte και Alexandre de la Patelliere, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Θςοδώρου.

Μια συνάντηση για δείπνο ανάμεσα σε πέντε άτομα που συνδέονται στενά με φιλικούς και οικογενειακούς δεσμούς θα εξελιχθεί σε ρινγκ, όπου ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του, που έχουν συσσωρευτεί μέσα στα χρόνια της γνωριμίας τους. Αφορμή το όνομα που θα δοθεί στο μωρό που περιμένει το ένα ζευγάρι της παρέας, γιατί η επιλογή ονόματος δεν είναι τελικά καθόλου εύκολη ή αυτονόητη υπόθεση…

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 20:30, STAND UP COMEDY με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Η νέα παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες!
Αλήθειες της καθημερινότητας… Αλήθειες της διπλανής πόρτας… Αλήθειες για την ζωή του… Αλήθειες για την ζωή σας…

Όπως και να ‘χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα την δική του αλήθεια, με μια οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε! Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές που εσείς οι ίδιοι γίνεστε πρωταγωνιστές; Εμείς είμαστε…

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 19:30, ο BLOODY HAWK Live στη Χαλκίδα

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Μια εικόνα που τρομάζει και δείχνει μεγάλο ηρωισμό!

Εύβοια: Έχασαν τα λόγια τους με αυτό που είδαν στον δρόμο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.