Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε και που θα γίνει η κηδεία του.
Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της μουσικής με την ξαφνική είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τραγικό τροχαίο, χθες τα ξημερώματα.
Το τροχαίο σημειώθηκε χθες στις 2:30 στην παραλιακή λεωφόρο, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.
Η πρόσκρουση ήταν σοβαρή. Ο 34χρονος Πήτερ Αναστασόπουλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Φίλοι, γνωστοί αλλά και κόσμος που τον θαύμαζε για τη μουσική και τα τραγούδια του πηγαίνει συνεχώς στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο και άφησε την τελευταία του πνοή ο Μαντ κλιπ.
Το σημείο έχει γεμίσει λουλούδια και μηνύματα.
Εύβοια: Η περιοχή με τους πιο στεναχωρημένους ανθρώπους
Εύβοια: Το ασυνήθιστο που κάνουν έξω από τα σπίτια τους
Εύβοια: Άνθρωποι πετούν στον ουρανό σαν τα πουλιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News. για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.