Η Βασιλική Κωνστα παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στη Χαλκίδα – Ένα μαγικό απόγευμα στην Αναπάλη

Το Σάββατο 5 Απριλίου στις 18:30, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Χαλκίδας στην Αναπάλη (Έξω Παναγίτσα) θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή παρουσίαση βιβλίου που υπόσχεται να ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους σε κόσμους γεμάτους συναισθήματα, εικόνες και ήρωες που “ανασαίνουν” μέσα από τις λέξεις.

Η συγγραφέας Βασιλική Κωνστα, γνωστή για τη βαθιά συναισθηματική της γραφή και την ικανότητά της να αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές του αναγνώστη, θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο και θα μοιραστεί με το κοινό τη δική της οπτική για τους ήρωες, τις ιστορίες και τα μυστικά της δημιουργίας του.

Το Μαύρο Πικρό Κρασί

Να ξέρετε… είναι μαγικό να ακούς τον ίδιο τον συγγραφέα να μιλάει για το έργο του. Οι ήρωες ζωντανεύουν, οι σκηνές αποκτούν εικόνα και ήχο, και το βιβλίο παίρνει ζωή – σαν να παρακολουθείς μια ταινία μπροστά στα μάτια σου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το βιβλίο, την αφήγηση και τις ζωντανές ιστορίες που ξετυλίγονται με συναίσθημα και αλήθεια. Θα υπάρξει η δυνατότητα συζήτησης με τη συγγραφέα, ερωτήσεων αλλά και προσωπικών αφιερώσεων.

📍 Πού: Αναπάλη, Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Χαλκίδας (Έξω Παναγίτσα)
📅 Πότε: Σάββατο 5 Απριλίου
🕡 Ώρα: 18:30

Μια λογοτεχνική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Εύβοια: Το έγκλημα που είχε παγώσει όλο το πανελλήνιο!

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα όταν άνοιξαν τα παράθυρα με το πανέμορφο πλάσμα

Εύβοια: Φυτό μίλησε σε κατοίκους – Η φωτογραφία που έγινε viral


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.