Εύβοια: Βρήκαν νεκρό άντρα σε παραλία

Κεραυνοί Εύβοια

Εντοπίστηκε πτώμα σε παραλία της Καρύστου στην Εύβοια – Σε συναγερμό βρίσκεται το Λιμεναρχείο Καρύστου – Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα ενός άνδρα

Σορός εντοπίστηκε στην παραλία Γαλλίδα στην Κάρυστο

Σε συναγερμό βρίσκεται το Λιμεναρχείο Καρύστου μετά την είδηση για τον εντοπισμό πτώματος στην παραλία Γαλλίδα, στην περιοχή της Καρύστου, Εύβοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα ενός άνδρα ηλικίας 60-70 ετών.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμεναρχείου Καρύστου, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παραλαβή της σορού.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για την ταυτοποίηση του άνδρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στη θάλασσα, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: «Το πιο μεγάλο ψάρι του κόσμου»: Το μόνο που φοβήθηκαν στη Χαλκίδα

Εύβοια: Το χωριό όπου ζούσαν δεινόσαυροι

Εύβοια: Το μυστήριο με την πατάτα στο χωράφι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News. για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.