Εύβοια: Για 4η μέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά

Για τέταρτη μέρα γίνονται οι έρευνες στον θαλάσσιο χώρο χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Όλα λαμβάνουν χώρα στον θαλάσσιο χώρο στην Κάρυστο ενώ με το πρώτο φως της μέρας προστέθηκαν στις έρευνες και μέλη της ομάδα διάσωσης Εύβοιας SAR 312 (φωτογραφία αρχείου). Οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες μιας και υπάρχει επικράτηση ανέμων ενώ η περιοχή του Κάβο Ντόρο είναι το πιο δύσκολο σημείο για τις έρευνες μιας και υπάρχουν έντονες καιρικές συνθήκες.

Όλα λαμβάνουν χώρα στον θαλάσσιο χώρο στην Κάρυστο ενώ με το πρώτο φως της μέρας προστέθηκαν στις έρευνες και μέλη της ομάδα διάσωσης Εύβοιας SAR 312 (φωτογραφία αρχείου).
Όλα λαμβάνουν χώρα στον θαλάσσιο χώρο στην Κάρυστο με βοήθεια και από μέλη της ομάδα διάσωσης Εύβοιας SAR 312 (φωτογραφία αρχείου).

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη 1η Ιουνίου στις λιμενικές αρχές που χτενίζουν την θαλάσσια περιοχή στον Κάβο ντόρο. Όλες οι έρευνες γίνονται για να βρεθεί 41χρονος ψαροντουφεκάς που χάθηκαν τα ίχνη του.

Όλα λαμβάνουν χώρα στον θαλάσσιο χώρο στην Κάρυστο
Η Κάρυστος είναι παραθαλάσσια κωμόπολη και λιμάνι στη Νότια Εύβοια. Αποτελεί την έδρα του ομώνυμου δήμου.

Αργά εκείνη την μέρα ξεκίνησε για απογευματινή κατάδυση με το αυτοκίνητο μαζί με την παρέα του. Από τότε αγνοείται. Οι φίλοι του αν και τον αναζήτησαν δεν κατάφεραν να το βρουν και αμέσως επικοινώνησαν με το λιμεναρχείο Καρύστου.

Μέχρι και σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα μέχρι στιγμής οι έρευνες του Λιμενικού και πολλών ιδιωτών για τον εντοπισμό του, όπως αναφέρεται επίσημα στο επίσημο δελτίο του Λιμενικού.

Βραδινές ώρες της Πέμπτης (2/6) το λιμενικό εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με το περιστατικό σημειώνοντας ότι ο 41χρονος μετέβη στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας απογευματινές ώρες την 01-06-2022 και έκτοτε αγνοείται.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εκδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022:

«Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή, με τη συμμετοχή τριών (3) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικών σκαφών, ενός ελικοπτέρου Π.Ν., στελεχών Μ.Υ.Α./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτών δυτών, καθώς και περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου».