Εύβοια: Ένα πελώριο ψάρι βγήκε μέσα από τη θάλασσα στο Μαρμάρι

Σίγουρα είναι ανεπανάληπτο και να μας το λέγανε δεν θα το πιστεύαμε με τίποτα ότι κολυμπούσε στο Μαρμάρι ένα τόσο πελώριο ψάρι. Μπορεί να έγινε πριν χρόνια στην Εύβοια αλλά είναι συγκλονιστική η εικόνα μιας και είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

Δεν το βλέπεις συχνά στις θάλασσες αλλά όταν το δεις σίγουρα θα χάσεις την λαλιά σου. Μια παρέα στην Εύβοια δεν πίστευε ότι θα πετάγονταν από την θάλασσα ένα… πελώριο ψάρι. Δεν ξέρουμε αν έχασαν την ψυχραιμία τους ή όχι, πάντως οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι πολύ εντυπωσιακές.

Γνωρίζεις ότι στις ελληνικές θάλασσες κατοικεί το δεύτερο μεγαλύτερο ζώο του κόσμου; Ναι καλά διάβασες, πρόκειται για την πτεροφάλαινα που έχει μεγάλη καρδιά στο μέγεθος ενός μικρού αυτοκινήτου και μήκος που φτάνει τα 23 μέτρα. Αφού σου είπα για την καρδιά, νομίζω ότι έχεις καταλάβει ότι το βάρος μπορεί να φτάσει τους 75 τόνους.

Δεν μπορείς με τίποτα να πιστέψεις στο θέαμα βλέποντας αυτό το πελώριο ψάρι στη θαλάσσια περιοχή στο Μαρμάρι. Το ίδιο έκανε και μία παρέα όταν ξαφνικά πετάχτηκε από την θάλασσα ένα… πελώριο ψάρι, που ποτέ δεν περίμενε πως θα αντικρίσει, ειδικά στην χώρα μας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα adventure-evia, αυτό έγινε στον κόλπο των Πεταλιών.

Σε βάθος 50 μέτρων στην θάλασσα είδαν αυτήν την πανέμορφη φάλαινα. Το μήκος της ήταν 10 μέτρα. Οι θεατές κατάφεραν να απαθανατίσουν την εικόνα ενώ οι ντόπιοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιο θέαμα. Το σκηνικό αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο.

ευβοια, μαρμαρι, θαλασσα, πελωριο ψαρι

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αλλάζει η ώρα σε θερινή 2023;

Πότε πληρώνεται το επίδομα θέρμανσης;

Προσλήψεις αναπληρωτών: Μέχρι πότε οι αιτήσεις;

Κύμη: Ένα μακρύ ψάρι έβγαλαν από την θάλασσα!

Εύβοια: Εκατομμύρια ευρώ κρύβονταν σε αποθήκη!

Δείτε τι απίθανο έπαθε ένας διαρρήκτης στη Χαλκίδα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις