Εύβοια: Δείτε πως εξαφανίστηκε ένα σπίτι [Φωτογραφία]

Αρκετό χιόνι είχε πέσει σε όλη την Εύβοια – Δείτε πως ένα σπίτι εξαφανίστηκε λόγω του καιρού – Απίστευτη φωτογραφία από την Στενή!

Εύβοια: Δείτε πως εξαφανίστηκε ένα σπίτι

Xιονιά του 2004 είχαν χαρακτηρίσει την κακοκαιρία Μήδεια που έκανε την εμφάνιση της το 2021 και αν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες θα ξεχάσετε ότι γεννηθήκατε στην Ελλάδα και θα νομίζετε ότι είστε κάπου στην Αλάσκα.

Χιόνια και πολικό ψύχος ενέσκυψε στην Εύβοια με την κακοκαιρία Μήδεια. Από νωρίς το πρωί είχε δείξει τα δόντια της, όταν άρχισε να ρίχνει πυκνό χιόνι στο καταφύγιο.

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν, ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος και έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους να χαρούν την βόλτα τους στις παραλίες και τις πλατείες.

Τίποτα δεν έδειχνε αυτό που θα επακολουθούσε.

Μέσα σε λίγες ώρες, ο καιρός άρχισε να χαλάει από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει και από τους 17 βαθμούς Κελσίου, έπεσε στο μηδέν.

Η εξέλιξη ήταν ταχύτατη. Οι ψυχρές αέριες μάζες είχαν φθάσει στην Εύβοια και είχε ήδη χιονίσει στη νομό μας, συμπεριλαμβανομένης της Χαλκίδας.

Στη διάρκεια της νύχτας προς την 15η Φεβρουαρίου 2021 στην Εύβοια ξέσπασε χιονοθύελλα με τις ριπές των βοριάδων να φθάνουν και τους 65 κόμβους.

Δείτε πως ο χιονιάς εξαφάνισε σπίτι στην Εύβοια και έριξε πολύ χιόνι.

Όταν η Μήδεια το 2021, είχε εξαφανίσει τα πάντα
Όταν η Μήδεια το 2021, είχε εξαφανίσει τα πάντα

Πυκνό χιόνι έπεσε στην Στενή με αποτέλεσμα να τα σκεπάσει όλα. Με τη θερμοκρασία να βρίσκεται κάτω από το μηδέν και το χιόνι να ξεπερνά ακόμα και το ένα μέτρο!