Οι ειδήσεις της Εύβοιας σε ένα λεπτό

Προβλήματα στο νερό παρατηρήθηκαν εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας. Εξαιτίας της διακοπής της ηλεκτροδότησης παρατηρήθηκε θολό νερό σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας. Ο Δήμος προτείνει να αφήσουμε μια βρύση ανοιχτή για λίγο ώστε να επανέλθει στην διαύγεια του.

Σε 100.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό το οποίο κατανέμεται στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ως έκτακτη χρηματοδότηση για δράσεις αντιπυρικής προστασίας, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα. Το ποσό καλύπτει την εκτέλεση εργασιών που αφορά την αντιμετώπιση των συνεπειών της «Μήδειας» και την ενίσχυση της πυροπροστασίας.

Την στήριξη της μητέρας επιχειρηματία κατά την κύηση, την λοχεία και την ανατροφή των τέκνων, ζήτησε από την Πολιτεία το Επιμελητήριο Εύβοιας, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις με στόχο την απονομή δικαίου και την ισότητα μεταξύ όλων των εργαζομένων μητέρων.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα διενεργήσουν δωρεάν rapid tests σήμερα μέχρι την μία το μεσημέρι μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Αρτάκης.

Το δικό τους μήνυμα για την προστασία της ευβοϊκής φύσης έστειλαν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, σύλλογοι και πολίτες στη Χαλκίδα. Η δράση έγινε με ποδηλατοπορεία και πικετοφορία και ενημέρωση των συμπολιτών στην αρχή του πεζοδρόμου της Αβάντων.

Σήμερα ξεκινάει η έκθεση του συλλόγου “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” μέχρι τις 13/6 στην παραλία, στο παλιό δημαρχείο στην αίθουσα Αριστοτέλης. Τα έσοδα θα δοθούν για την ανακατασκευή του γραφείου του συλλόγου, που έπαθε μεγάλες ζημιές από την πλημμύρα της 9ης Αυγούστου του 2020.

Στην Εύβοια αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Μια εικόνα που τρομάζει και δείχνει μεγάλο ηρωισμό!

Εύβοια: Έχασαν τα λόγια τους με αυτό που είδαν στον δρόμο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.