Εύβοια: Το έγκλημα που πάγωσε όλο το πανελλήνιο!

Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Πολλά εγκλήματα που έχουν γίνει στην Εύβοια έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το έγκλημα που πάγωσε όμως το πανελλήνιο ήταν μια αδελφοκτονία την δεκαετία του 70 που σκόρπισε θρήνο για τον θάνατο.

Ήταν Αύγουστος όταν έγινε η αδελφοκτονία που πάγωσε όλη την χώρα. Όλα διαδραματίστηκαν σε ένα χωριό της Εύβοιας.

Το έγκλημα στην Εύβοια αποκαλύφθηκε όταν βρέθηκαν 2 πτώματα στον πάτο ενός πηγαδιού.

Η σχέση που ένωνε τα δύο πτώματα στον πάτο του πηγαδιού ήταν αδερφική. Ο αδερφός μαζί με την αδερφή του ήταν δολοφονημένοι μέσα σε ένα πηγάδι βάθους 20 μέτρων.

Στην αρχή έλεγαν για αυτοκτονία ή ατύχημα. Όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Ήταν ένα φρικτό έγκλημα.

Πίσω από αυτό το έγκλημα κρύβονταν μια φρικτή δολοφονία που είχε γίνει από τον αδερφό τους. Και όλα αυτά έγιναν για ένα κομμάτι γη. Η πιο συγκεκριμένα για ένα πηγάδι. Ο αδερφοκτόνος υποστήριζε ότι το πηγάδι ήταν δικό του αλλά τα δολοφονημένα αδέρφια του δεν συμμερίζονταν την άποψη αυτή.

Εκείνη την μέρα, ο δολοφόνος λογομάχησε με την αδερφή του. Άρπαξε μία σιδερόβεργα, την χτύπησε στο κεφάλι και την έριξε αιμόφυρτη στο πηγάδι. Το ίδιο έκανε και στον αδερφό του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, λίγες ώρες αργότερα, ο δολοφόνος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και είπε ότι στο πηγάδι του, είδε το πτώμα της αδερφής του. Από την πρώτη στιγμή τους είπε ότι η αδερφή του είχε ψυχολογικά προβλήματα και αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί έβγαλαν το πτώμα της αδερφής του από το πηγάδι. Διαπίστωσαν τότε ότι οι κακώσεις που έφερε στο σώμα της δεν ήταν δυνατόν να προέρχονται μόνο από πτώση.

Παράλληλα οι αστυνομικοί έψαχναν να βρουν και τον αδερφό του που είχε εξαφανιστεί. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής άδειασαν το πηγάδι και κατάφεραν να ανασύρουν και τη σορό του άλλου αδερφού από τον πάτο του πηγαδιού.

Τελικά, αφού ο αδελφοκτόνος ανακρίθηκε εξαντλητικά έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Λίγες ώρες αργότερα, ομολόγησε ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος των δύο του αδερφιών.

Μια ομολογία που πάγωσε το πανελλήνιο. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι τους σκότωσε για το κτήμα που διεκδικούσαν.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Σε απόγνωση γονείς στην Εύβοια: Δείτε τι συνέβη σε σχολείο

Εύβοια: Όσοι το έζησαν δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.