Έρχονται οι γιορτές των Χριστουγέννων και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι άνεργοι με τακτική επιδότηση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ αναμένουν πότε θα λάβουν το δώρο Χριστουγέννων που τους αναλογεί.
Τα χρήματα που θα λάβουν οι άνεργοι και αποτελεί το δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ υπολογίζεται αναλογικά από τους μήνες που παραμένουν γραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ καθώς και από το επίδομα τακτικής ανεργίας που λαμβάνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό της μηνιαίας τακτικής επιδότησης.
Τέλος για να πάρει κάποιος ολόκληρο το δώρο Χριστουγέννων, θα πρέπει να λαμβάνει συνεχόμενα το επίδομα ανεργίας από την 1η Μαΐου 2020 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.
Υπενθυμίζεται ότι πέρσι το δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ είχε αρχίσει να καταβάλλεται από τις αρχές του Δεκεμβρίου.
Εύβοια ειδήσεις σήμεραΕύβοια: Δείτε τι τον περίμενε στον κουβά στο χωράφι
Το Μαϊάμι που βρίσκεται 10 λεπτά μακρυά από τη Χαλκίδα
Το πιο δροσερό μέρος της Εύβοιας που θέλεις κουβέρτα το κατακαλόκαιρο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.