Ανακάλυψε την πιο διάσημη παραλία της Εύβοιας

παραλία Χρυσή Άμμο

Βραβευμένη και πολυφωτογραφημένη, με πράσινα νερά, και άμμο. Γνωρίστε την μία από τις πασίγνωστες παραλίες της χώρας μας που βρίσκεται στην Εύβοια.

Σίγουρα σου έχει τύχει να βλέπεις μια παραλία και να θέλεις αμέσως να κλείσεις διακοπές. Σίγουρα έχεις δει την πιο διάσημη παραλία της Εύβοιας και θέλεις να την επισκεφθείς σαν τρελός.

Λογικό…Είναι αδύνατον να αντισταθείς στη χρυσή άμμο, και τα μοναδικά χρώματα του Ευβοϊκού.

Μια παραλία που δε μπορεί να λείπει από τη λίστα με τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα.

Αυτή η καταπληκτική παραλία στην Νότια Εύβοια, θα σου κόψει κυριολεκτικά την ανάσα. Γνωστή ως μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Εύβοιας, καταλαμβάνει κορυφαία θέση σε κάθε λίστα με τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας ή του κόσμου.

Συνδυάζει μαγικά την άμμο, τα γαλαζοπράσινα νερά και ένα συγκλονιστικό φόντο από ψηλούς, επιβλητικούς βράχους.

Στη Νότια Εύβοια, και πιο συγκεκριμένα σε μικρή απόσταση νοτιοδυτικά από το Μαρμάρι, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία που εικονίζονταν στο σποτ με το οποίο το υπουργείο Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού επιχείρησαν την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας στη χώρα μας το 2020.

Στο σποτ εκείνης της χρονιάς για τον ελληνικό τουρισμό, κυριαρχούσε το μήνυμα «ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο ο ήλιος και η θάλασσα».

Είναι αδύνατον να αντισταθείς στη χρυσή άμμο, και τα μοναδικά χρώματα του Ευβοϊκού

Εκεί παρουσιάζονταν μία από τις υπέροχες ακρογιαλιές που στολίζουν μαζί με το νησιωτικό σύμπλεγμα των Πεταλιών το Μαρμάρι, το λιμάνι της Νότιας Εύβοιας, που συνδέεται με τη Ραφήνα.

Και εσύ μπορεί να νομίζεις πως υπερβάλουμε, εμείς πάντως στο υπογράφουμε – μόλις αντικρίσεις την παραλία Χρυσή Άμμο, θα ξετρελαθείς!

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Σε απόγνωση γονείς στην Εύβοια: Δείτε τι συνέβη σε σχολείο

Εύβοια: Όσοι το έζησαν δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.