Διαγνωστικά κέντρα – Πώς να επιλέξω για ψηφιακή πανοραμική δοντιών;

Πολλά ιατρικά διαγνωστικά κέντρα, μέσα από την πληθώρα τμημάτων που διαθέτουν και την ποικιλία υπηρεσιών, σου παρέχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κάθε εξέταση που επιθυμείς.

Ακόμα κι αν αυτό που χρειάζεσαι είναι μια ψηφιακή πανοραμική δοντιών και δεν ξέρεις τι να κάνεις, ένα ιατρικό διαγνωστικό κέντρο με εξειδικευμένο και σύγχρονο Τμήμα Ψηφιακής Οδοντιατρικής Απεικόνισης θα σου δώσει τη λύση.

Ψηφιακή πανοραμική δοντιών – Τι είναι;

Η ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία είναι μια ευρέως διαδεδομένη εξέταση και περιλαμβάνει την απεικόνιση του συνόλου της στοματογναθοπροσωπικής περιοχής. Καθώς παρατίθεται σε ακτινογραφία η συνολική εικόνα του στόματος, η ψηφιακή πανοραμική δοντιών αποτελεί ένα σημαντικό «εργαλείο» για τον οδοντίατρο, ώστε να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα όλων των δοντιών, των οστών και των διαρθρώσεων άνω και κάτω γνάθου.

Τα βήματα και τι πρέπει να προσέξεις

Όσο σύνθετη κι αν σου ακούγεται η εξέταση, στην πραγματικότητα γίνεται με πολύ απλό τρόπο. Αρκεί η πλήρης περιστροφή του πανοραμικού μηχανήματος περιμετρικά της κεφαλής του ασθενούς.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η διαδικασία λήψης της ακτινογραφίας είναι απλή, δεν ισχύει το ίδιο και για την δημιουργία της εικόνας που είναι πιο απαιτητική διαδικασία. Απαραίτητη κρίνεται η σωστή τοποθέτηση στο μηχάνημα κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ώστε να είναι ξεκάθαρο το αποτέλεσμα στις περιοχές που ενδιαφέρουν άμεσα.

Γι’ αυτό, σημαντικό είναι να επιλέξεις να πραγματοποιήσεις την εξέταση σε ένα διαγνωστικό κέντρο που ακολουθείται σωστά κάθε στάδιο της διαδικασίας και που παράλληλα σου προσφέρει ασφάλεια, ακρίβεια και εγκυρότητα με τη χρήση ψηφιακών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Διαστημόπλοιο ήταν πάνω από την Εύβοια

Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε στο παράθυρο – Η εικόνα που δεν θα ξεχάσει

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.