Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Σπανός

Θλίψη στη Χαλκίδα για το θάνατο του πρώην δημάρχου Γιάννη Σπανού, ο οποίος έφυγε σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου, από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ο Γιάννης Σπανός διετέλεσε και βουλευτής Εύβοιας με τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε την ανακοίνωση από το επιμελητήριο Εύβοιας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννης Γεροντίτης, τα Μέλη του ΔΣ και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, σήμερα θρηνούν, για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Χαλκίδας και Βουλευτή Ευβοίας Γιάννη Σπανού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο εκλιπών υπηρέτησε τη Χαλκίδα, την Εύβοια και τη χώρα μας επί σειρά πολλών ετών, με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και με παραδειγματική μαχητικότητα και πείσμα για την εκπλήρωση του οράματος του, το όφελος της κοινωνίας και του συνανθρώπου του.

Ξεχώρισε για την ανθρωπιά του, την αμεσότητα του, την απλότητα του, τις αξίες και τις πρωτοπόρες ιδέες του, τις οποίες υπερασπιζόταν σθεναρά, πάντα με σεβασμό στον συνάνθρωπο του.

Η παρακαταθήκη του τεράστιου έργου του στην πόλη της Χαλκίδας στην οποία επί Δημαρχίας του, έγιναν πολλά και σημαντικά έργα που αναβάθμισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό, την περιοχή της πρωτεύουσας και την ποιότητα ζωής των πολιτών θα παραμείνει μνημειώδης, όπως και η αγάπη του για την αγαπημένη του Χαλκίδα.

Μέσα σε αυτή τη βαθιά θλίψη, όλοι οι άνθρωποι του Επιμελητηρίου μας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θανόντα.

Του πολύ αγαπητού και πραγματικά άξιου Δήμαρχου και Βουλευτή, του πολύ αγαπημένου συμπολίτη μας.