Το α21 είναι το επίδομα παιδιού που πληρώνεται κάθε δύο μήνες.
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού θα υποβάλλουν την αίτηση Α21 στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr,με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.
Η πέμπτη δόση θα πληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου του 2021. Αυτή την ημερομηνία, αναμένεται να καταβληθεί η πέμπτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Θα πρέπει να ξέρετε, τέλος ότι μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης τρέχοντος έτους ή τροποποιητική αυτής, το ποσό του επιδόματος επανυπολογίζεται αυτόματα πριν από κάθε πληρωμή, με βάση το εισόδημα και δεν απαιτείται υποβολή εκ νέου αίτησης Α21.
Θρήνος για 36χρονο που ξεψύχησε λίγες μέρες μετά από τροχαίο στη Χαλκίδα
90 λεπτά από τη Χαλκίδα μια κρυμμένη δίδυμη παραλία
Εύβοια: Η παραλία που δεν θα βγει ποτέ από το μυαλό σου!
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.