Αυτό που έκαναν σε χωριό της Εύβοιας ήταν πολύ τρομακτικό!

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους!

Το τρομακτικό γεγονός έγινε ξημερώματα σε χωριό της Εύβοιας, όπου άγνωστοι δημιούργησαν μία ζημιά που αν δεν το καταλάβαιναν οι κάτοικοι την επομένη, σίγουρα με τους δυνατούς ανέμους θα είχαμε ατύχημα.

Όλα έγιναν βραδινές ώρες στο χωριό Οκτωνιά όπου “χειρουργικά” κατέστρεψαν έναν αιωνόβιο πλάτανος στην Οκτωνία. Ο πλάτανος που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού. Μόλις λίγα μέτρα τον χωρίζουν από την πλατεία του χωριού. Είναι στον δρόμο προς τη Μουρτερή.

Το τρομακτικό αυτό γεγονός στο χωριό στην Εύβοια έγινε ξημερώματα όπου άγνωστοι πριόνισαν τον κορμό του για να τον καταστρέψουν. Όταν το είδαν οι κάτοικοι έκαναν τον σταυρό τους μιας και κρέμονταν από μία κλωστή. Κάλεσαν αμέσως τη δημοτική αρχή για να πάρει μέτρα μιας και ο κίνδυνος να πέσει στα κεφάλια των περαστικών ή των οχημάτων που περνούσαν από τον δρόμο ήταν πολύ μεγάλος.

Λίγες ώρες αργότερα στο σημείο βρέθηκε η δημοτική αρχή που αναγκάστηκε να κλαδέψει τον πλάτανο στο σταυρό για να μην γίνει κανένα τροχαίο ατύχημα μιας και ήταν αδύνατον να σωθεί ο αιωνόβιος πλάτανος που έδινε δροσιά σε κατοίκους και περαστικούς τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτός ο πλάτανος, όπως μαθαίνουμε από τους κατοίκους του χωριού, βρίσκονταν στην περιοχή για πάνω από 200 χρόνια.

Εκεί βρίσκεται και μία γνωστή βρύση για τους επισκέπτες του χωριού. Στις τέσσερις συνοικίες του χωριού βρίσκονται διάσπαρτες, περίτεχνα διακοσμημένες βρύσες, άλλες κατασκευασμένες πριν πολλά χρόνια και άλλες πιο σύγχρονες, η κάθε μία έχει την δική της ιστορία. Εκεί βρίσκεται η βρύση Βοϊβόντα.

Οι δράστες πριόνισαν περιμετρικά τον κορμό, δημιουργώντας συνθήκες για να πέσει το δέντρο με έναν δυνατό αέρα.

Δείτε τι τρομακτικό έκαναν άγνωστοι στο χωριό Οκτωνιά της Εύβοιας στο newse.gr

Τα νέα της Εύβοιας

Δικαστική αστυνομία προκήρυξη: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Προκήρυξη για δημοτική αστυνομία 2023: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Δώρο Πάσχα 2023: Πότε θα πληρωθεί;

Δείτε τι ακούγεται ότι θα έρθει στην Εύβοια και θέλει προσοχή

Εύβοια: Όταν πρόσεξε καλύτερα τα παπούτσια του κατάλαβε το λάθος

Χαλκίδα: Του κόπηκαν τα γόνατα όταν είδε ποιος τον πλησίασε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει απόψε στο My Style Rocks

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις