Χιόνια στην Εύβοια -Δείτε που χιόνισε [Φωτογραφίες]

Χιόνια στην Εύβοια έφερε η αλλαγή του καιρού.

Χιονοπτώσεις άλλωστε σήμερα αναμένονταν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Όπως φαίνεται όμως η κακοκαιρία κατευθύνθηκε ακόμα νοτιότερα πλήττοντας ακόμα και τα ορεινά στην Εύβοια.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί για τα επόμενα 24ωρα με καταιγίδες και χιόνια σε αρκετές περιοχές. Κρύο επικρατεί παντού ακόμα και στη Χαλκίδα με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 7 βαθμούς κελσίου. Με λίγα λόγια, η θέρμανση είναι απαραίτητη ακόμα και μέσα στην άνοιξη.

Στα ορεινά βουνά της βόρειας Εύβοιας τις τελευταίες ώρες σημειώνεται πυκνή χιονόπτωση.

Φωτογραφία από την θέση καταφύγιο στην Άνω Στενή.

Θα χιονίσει στη Χαλκίδα;

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται την Πέμπτη ανήμερα της εθνικής μας γιορτής. Όπως εξήγησε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης αναμένονται χιόνια ακόμη και στις βόρειες περιοχές της Αττικής αλλά και της Εύβοιας.

Πιο πιθανό είναι να χιονίσει για παράδειγμα σε περιοχές όπως ο Άγιος Στέφανος, οι Θρακομακεδόνες, η Άνοιξη, τα Βίλια, η Εκάλη, οι Αφίδνες, η Μαλακάσα, ο Αυλώνας, ίσως και η Φυλή, ο Βαρνάβας και η Ιπποκράτειος πολιτεία, το Γραμματικό, ψηλά στην πόλη της Πεντέλης, η Δροσιά, ο Διόνυσος, η Σταμάτα κλπ. Στους νομούς Βοιωτίας και Φθιώτιδας οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν ακόμη χαμηλότερα υψομετρικά ενώ στην Εύβοια, όπως και στην βόρεια Αττική, οι χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται το πρωί της Πέμπτης πάνω από τα 300-350 περίπου μέτρα.