Πότε τελικά αλλάζει η ώρα σε χειμερινή 2022

Δεν θέλω να σας ρίξω την ψυχολογία αλλά ο χειμώνας μας χτυπά την πόρτα και το καταλαβαίνουμε κάθε χρόνο με την αλλαγή της ώρας

Ακόμη και με την αλλαγή της ώρας, η Εύβοια είναι ένας καταπληκτικός προορισμός για καλοκαίρι αλλά και για χειμώνα. Και τον χειμώνα έχεις την ευκαιρία να αγναντεύεις την φουρτουνιασμένη θάλασσα και να πλημμυρίζεις από εικόνες χειμωνιάτικου σκηνικού. Άσε που θα έχεις και την ευκαιρία να απολαύσεις και το χιόνι μιας και δεν μας λείπει ποτέ.

Πότε σταματούν οι αλλαγές της ώρας;

Αν και οι αλλαγές ώρας σχεδιαζόταν να τερματιστούν φέτος, βάσει διάταξης που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2019, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν έχει αποκτήσει νομική ισχύ μέχρι τώρα, καθώς δεν έχει οριστικοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Πότε τελικά αλλάζει η ώρα
Πότε τελικά αλλάζει η ώρα

Πότε αλλάζει η ώρα φέτος το 2022;

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της EE 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα.

Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 π.μ. σε 03:00 π.μ. Η αλλαγή της ώρας θα φανεί αμέσως μιας και θα νυχτώνει το στις 6 το απόγευμα.

Τα νέα της Εύβοιας

Επίδομα 600 ευρώ ένστολοι: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Πως κάνω ασφάλιση έμμεσου και προστατευόμενου μέλους;

Πως μπορείς να δεις τι επιδόματα δικαιούσαι;

Εύβοια: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος άνδρας που «καρφώθηκε» σε κάγκελο- Θρήνος πριν τις γιορτές

Ένας απίστευτος Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Εύβοια

Χαλκίδα: Γυναίκα έζησε τον εφιάλτη στο τιμόνι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις