Έτσι θα γίνεις αρκετά χαρούμενος στην Εύβοια

Όλες οι έρευνες δείχνουν πως όταν είσαι χαρούμενος γίνεσαι και πιο παραγωγικός. Γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίζεις η μέρα σου να είναι χαρούμενη. Τι είναι όμως αυτό που μπορεί να σε κάνει χαρούμενο; Τι μπορεί να φτιάξει και να αλλάξει την διάθεσή σου και πώς;

Πρώτα από όλα, μία ντουλάπα τακτοποιημένη είναι χαρακτηριστικό για έναν που έχει σε τάξη το χώρο του και γενικά τη ζωή του και έτσι γίνεσαι χαρούμενος.

Πολλές φορές όμως λόγω του φόρτου εργασίας και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θέλεις να φεύγεις από το σπίτι, αυτό δεν είναι εφικτό τις περισσότερες φορές. Αν εσύ θέλεις να την αποκτήσεις και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις εμείς σου έχουμε τον τρόπο αρκεί να ακολουθήσεις τα 5 tips! Ακολούθησε τα παρακάτω και είμαι σίγουρος ότι θα γίνεις χαρούμενος.

1. Τσάντες.

Κρέμασε τις τσάντες πίσω από την πόρτα, στο εσωτερικό της ντουλάπας ή σε έναν καλόγερο. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσεις χώρο και θα ξέρεις πού θα βρίσκεις την κάθεμία αφού θα τις έχεις ουσιαστικά μπροστά σου. Όσες τσάντες δε θέλεις να κρατάς γιατί είναι χειμωνιάτικες μπορείς να τις βάλεις σε ένα ντουλάπι.

2. Κρεμάστρες.

Πάρε διαφορετικές κρεμάστρες ανάλογα με τις ανάγκες σου. Χρησιμοποίησε κρεμάστρες με θήκες για τα φουλάρια και τα κολάν σου.

3. Χρώμα.

Χώρισε τα ρούχα αλλά και τα παπούτσια σου ανά χρώμα. Βάλε μαζί τα λευκά, μαζί τα μαύρα, δίπλα τα χρωματιστά… από το πιο σκούρο, στο πιο ανοιχτό κι έτσι θα βλέπεις πάντα που είναι αυτό που χρειάζεσαι.το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα τζιν σορτσάκια και παντελόνια σου.

4. Κουτιά.

Χρησιμοποίησε κουτιά αποθήκευσης, τα οποία μπορείς να βρεις παντού και βάλε ετικέτες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κουτί για τα βραδινά τσαντάκια ή για τα αξεσουάρ μαλλιών , όπως κορδέλες και λουλουδάκια.

5. Ράφια.

Ράφια μπορείς να αγοράσεις, μπορείς όμως και να φτιάξεις, βάλε σε ράφια όλα όσα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, μπλουζάκια, τζιν παντελόνια, αθλητικά παπούτσια, καθημερινές τσάντες.

Με αυτά τα πράγματα θα γίνεις χαρούμενος

Ένα ενδιαφέρον άρθρο διαβάσαμε στο ratpack.gr. Το νιώθεις όταν αντικρίζεις ένα ωραίο κορίτσι. Όταν βλέπεις ένα καταπράσινο λιβάδι ή τα σύννεφα στον ουρανό. Την θάλασσα από το πλοίο ή τα παιχνίδια που κάνει το φως πάνω σε ένα άδειο μπουκάλι. Αυτό είναι το «ωραίο» που μας αρέσει και που μας κάνει ευτυχισμένους. Αλλά γιατί μας αρέσει;

Αν παρατηρήσεις τριγύρω σου, θα εντοπίσεις την συμμετρία που υπάρχει σε τόσα πράγματα στον κόσμο μας. Στα κέρατα ενός ελαφιού ή στα άνθη τα οποία είναι συμμετρικά όπως φυτρώνουν. Οι πρώτοι άνθρωποι έφτιαξαν συμμετρικά πέτρινα εργαλεία, όχι επειδή τους ήταν πιο χρήσιμα αλλά επειδή απλά τους άρεσε το σχήμα.

Η συμμετρία είναι μία απόδειξη πως κάτι είναι υγιές και δεν προξενεί κίνδυνο. Μέσα στα έτη έγινε κομμάτι της βιολογίας μας και πέρασε στο DNA.

Από τότε, παρότι το «ωραίο» είναι διαφορετικό για τον καθένα, έχουμε μάθει πως ό,τι είναι συμμετρικό είναι φιλικό γιατί προέρχεται από την πρώτη οπτική μας για πράγματα που πρωτοαντικρίσαμε – μέχρι και την σπείρα που κάνει το κέλυφος ενός σαλιγκαριού. Το συμμετρία σε ένα ωραίο πρόσωπο δείχνει πως κάποιος είναι υγιής και με δυνατό ανοσοποιητικό. Για αυτό άλλωστε και τα περισσότερα έργα τέχνης εκτός από την αφηρημένη τέχνη έχουν μία, κάποια, συμμετρία. Το βλέπουμε και μας προξενεί ασφάλεια και φιλικά συναισθήματα. Τι είναι ωραίο; Το συναίσθημα πως κάτι δεν αποτελεί κίνδυνο για σένα και γι’ αυτό σε κάνει χαρούμενο. Ένα κομμάτι της ανθρωπολογίας που κουβαλάμε τόσα χρόνια στα γονίδιά μας.

Τα νέα της Εύβοιας

Ανακυκλώνω αλλάζω θερμοσίφωνα: Έρχεται η επιδότηση για ηλιακούς θερμοσίφωνες

Προκήρυξη πυροσβεστικής 2023: Πότε θα βγει;

Πρόγραμμα σπίτι μου: Πότε ξεκινά η αίτηση για δάνεια για νέους;

Χαλκίδα: Το email της έφαγε τα λεφτά!

Χαλκίδα: Η απίστευτη πατέντα σε παράθυρο για να μην κρυώνουν

Βόρεια Εύβοια: Ο υδροστρόβιλος τους άφησε άφωνους

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις