Εκατοντάδες ψάρια βρέθηκαν κάτω από την παλιά γέφυρα στη Χαλκίδα!

χαλκιδα, ψαρια, παλια γεφυρα

Πολλοί απόρησαν με αυτό που έβλεπαν κάτω από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Η εικόνα είναι συγκλονιστική και αυτό που συνέβη δεν είναι σπάνιο με τα εκατοντάδες ψάρια στην συγκεκριμένη περιοχή.

Γίνεται συχνά μιας και είναι ένα φυσικό φαινόμενο που υπάρχει και λογική εξήγηση.

Το περιστατικό έγινε πριν χρόνια στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα. Βέβαια δεν είναι κάτι το σπάνιο μιας και λαμβάνει χώρα συχνά πυκνά σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Αν ψάξουμε για απαντήσεις, η φύση έχει όλες τις εκδοχές ακόμα και σε αυτό που είδαν οι περαστικοί κάτω από την παλαιά γέφυρα στη Χαλκίδα.

Στην αρχή δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβη

Όταν κάποιοι αντίκρισαν τα εκατοντάδες νεκρά ψάρια κάτω από την γέφυρα της Χαλκίδας, δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως συνέβη.

Έβλεπαν και ξανά έβλεπαν το σημείο και δεν μπορούσαν να βρουν μια λογική εξήγηση που αν ψαχτεί κανείς στο διαδίκτυο είμαστε σίγουροι πως θα την βρει.

Άλλοι πίστεψαν ότι ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τα νεκρά ψάρια στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Άλλοι νόμιζαν ότι κάποιος τα έριξε εκεί.

Δεν υπάρχει ανθρώπινο χέρι πίσω από αυτή την κίνηση αλλά το χέρι της φύσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά…

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι συχνό φαινόμενο όχι μόνο στη Χαλκίδα αλλά σε όλα τα παραθαλάσσια μέρη.

Τα ψάρια πηδάνε από τη θάλασσα τη στεριά. Η εξήγηση κρύβεται στην κυριαρχία της θάλασσας όπου το πιο μεγάλο ψάρι, κυνηγά για να φάει το μικρό.

Ο βυθός έχει άπειρα μεγάλα πλάσματα που δεν μπορεί να τα αριθμήσει ο ανθρώπινος νους. Πολλά είδη ψαριών όχι μόνο στις Ελληνικές θάλασσες αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Για αυτό τον λόγο γέμισε η παλιά γέφυρα στη Χαλκίδα με νεκρά ψάρια στην στεριά μιας και λίγο πριν, υπήρχαν κοπάδια ψαριών που έτρεχαν να ξεφύγουν όταν ένα μεγάλο ψάρι τα πλησίασε.

χαλκιδα, ψαρια, παλια γεφυρα

Όπως βλέπετε και εσείς το περιστατικό συνέβη κάτω από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας, άλλωστε η παραπάνω εικόνα μαρτυρά το γεγονός.

Ο αριθμός των ψαριών ήταν τόσο μεγάλος που αρκετά από αυτά βγήκαν ακόμα και στην στεριά κάτω από την γέφυρα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φαινόμενο με τους γνώστες να τονίζουν ότι είναι κάτι αρκετά σύνηθες.

Τα ψάρια αυτά ονομάζονται φρίσσες που δεν έχουν πολλές διαφορές με τις σαρδέλες.